Det satte et nærmest fullsatt kommunelokale på generalprøven veldig stor pris på. For det er friske saker som serveres.

Kanskje kunne det vært kuttet litt i underbuksehumoren. Men så er det slik at den ofte er det som får publikum til å juble og hyle av latter. For poengene er der.

Men absolutt best var de numrene som tok for seg lokale hendelser. Politikerne får alltid gjennomgå, denne gangen på en enda tøffere linje enn ved de sju foregående Vaalerrevyene.

Nå fikk kommunepolitikerne fra Våler i nord, via Åsnes i midten til Grue i sør gjennomgå. Det må de tåle, for det er ikke ondsinnet det de blir «utsatt» for.

– Noen blir nok tråkket litt ekstra på tærne, men det får bare være. Vi mener ikke noe vondt med det. Og er det noen som føler seg litt krenket, håper vi at det går fort over, sier Henning Myrer som sammen med Kjell Erik Rostille er navet i Vaalerrevyen.

Samarbeid og det kommende kommunevalget var selvsagt tema, og selvsagt var det ikke til å unngå at en del saker og vedtak i kommunestyret ble satt litt ekstra på spissen.

Så spør ganske sikkert noen om dette er den beste revyen så langt. Fjorårets revy var sterk, årets er bra. Men den beste Vaalerrevyen er ikke framført ennå. Den kommer senere. For vi tror at dette bare kommer til å bli bedre og bedre.

De har noe å glede seg til de som skal se revyen fredag kveld, lørdag eller søndag. Det er bare å skynde seg til billettluka.