Etter å ha samlet gamle kultur- og julehistorier fra området rundt Engersjøen er arbeidet med den fjerde utgaven av juleheftet nå avsluttet, og flere av de 300 eksemplarene som nylig kom fra trykkeriet, er allerede solgt.

– Vi har snakket om å trykke et nytt opplag, men ennå er det litt tidlig å fastslå om det blir flere, sier Anne Jarulf, styreleder i Hylleråsen og Røa Vel, som utgir heftet.

Kunstneren, massøren og kvinnen bak det nå nedlagte serveringsstedet Annelandet er stolt over resultatet, og hun lover kjøperne gode leseropplevelser.

– Vi hadde nok historier til å fylle et hefte til, men de vi ikke fikk plass til får vi spare til neste år, sier hun med et smil.

Nå er ambisjonen å få til en utgave hvert år.

– Jeg vil oppfordre folk som sitter på gode historier til å ta kontakt, sier Jarulf.

Hun forteller at oppfordringen ble lagt ut på velforeningens Facebook-side, og at innsamlingen av historier stadig vekk pågår.

Juleheftene er i salg i butikker fra Drevsjø til Jordet, og de er også tilgjengelige hos Destinasjon Femund-Engerdal.

Arne Lund, som tidligere jobbet som journalist for Lokalavisa Trysil-Engerdal er redaktør for denne utgaven. Hans sønn, Mats Lund, har skrevet de fleste historiene.

– Arne, Mats og flere andre bidragsytere har lagt ned en imponerende jobb for å samle inn historier, gjøre intervjuer og lage innhold, sier Anne Jarulf.

Årets julehefte er på 36 sider. Heftet ble første gang utgitt i 2009. De tre første utgavene var på 28 sider.