Gå til sidens hovedinnhold

Er det krise i Elverum? Russetid og en gjest på ramma

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi gikk ut og lovet Stian Aasen som gjest, for å snakke om Elverums trange sesongstart. Sykdomsfravær i siste liten gjør at guttene må felle dommen over Fossum & co. selv. Er det virkelig krise med 0 poeng etter fire kamper? Svaret får du i podden.

Elverum var tippet som et topplag, men har landet med et solid mageplask i serieåpningen.

Null poeng på fire kamper og tabellbunn er fasiten.

På grunn av gjesteforfall blir det en time med et dypdykk i runden denne gangen og de fleste lokale lagene får sin tilmålte tid i rampelyset.

Flere lag har skuffet i serieåpningen, men noen lyspunkt er det. Det har vært cupoppsett, og vårens stadig tilbakevennende tema - lønnsnivået i TFK tas også opp i denne episoden, etter at Moelven-treneren Stian Brumoen dro fram motorsagen etter lagenes møte på Briskeby for en drøy uke siden.

Mye å snakke om, og fryktelig god stemning.

Tune in!

 

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER, I SPOTIFY ELLER I iTunes:

Sesong 4:

Sesong 3:

Sesong 2:

Sesong 1:

Kommentarer til denne saken