Gå til sidens hovedinnhold

Etter 3. plass i NM venter russefeiring og lærlingekontrakter for Royal UB

Men de var ikke alene fra Nord-Østerdal videregående skole om å komme på pallen under NM for Ungdomsbedrifter.

Under NM for Ungdomsbedrifter møtes de beste ungdomsbedriftene fra hele landet for å vise frem sine forretningsidéer, produkter og tjenester til jurymedlemmer fra nærings- og arbeidsliv.

Ungdomsbedriften Vinyl UB, ved Nord-Østerdal videregående skole, kunne torsdag slippe jubelen løs for at de er kåret til landets nest beste ungdomsbedriften i klassen; Beste regnskap – i samarbeid med Spleiselaget.

– Dette er vi kjempefornøyd med, sier Sigrid Haanshus på vegne av bedriften da de var samlet for å overvære kunngjøringen som foregikk via nett.

Sammen med henne i denne bedriften er: Amund Mælan, Isak Nyaas Bøeng, Mona Sølna Uvsløkk, Andrine Storinset Tanem og Irena Marcetic. I tillegg er Vilde Schwencke JOhnsbråten, Silje Sandklev, Truls Kristian Brennmoen og Johannes Ryen.

Tredjeplass til Royal UB

Men det stoppet ikke med en pallplass for Nord-Østerdal videregående skole. I klassen Beste yrkesfaglige bedrift gikk tredjeplassen til Royal.

Mens konfettien dalte ned over Ola Lillebakken, Morten Røe, Vegard Ringkilen, Jørn Strypet, Raitis Brzins, Gaute Westvold Hansen, Tomas Molstad Heggseth, Simen Gjelten, Jon Erik Heggeriset, Simen Bekkevoll og Amund Gustu Jørgensen, nøt de vefortjent sprudlevann (alkoholfritt), jubelkake og en kaffekopp.

– Russefeiring skal det bli

– Vi lager det meste innen treprodukter, og søppelstativer har vært et av de produktene som har vært mest etterspurt, forteller Jon Erik Heggeriset, som er oppført som daglig leder i bedriften.

I disse dager jobber de på spreng med et garasjebygg på Tynset, og fra 14. mai skal de virkelig feire.

– Da kan vi kle oss som svartruss flest og feire både denne tredjeplassen og lang skolegang. For min del, og for de fleste andre av oss i Royal UB, venter så lærlingekontrakter, sier Jon Erik som skal begynne som lærling i JessBygg på Tynset.

Kommentarer til denne saken