Facebook-konserten fra Elverum: – En spesiell opplevelse, men det føltes riktig etter hvert

– Det var rimelig stille mellom låtene, men mange så på. Til slutt ble det en bra spillejobb, sier vokalist og gitarist Andreas Holø i elverumsbandet Sears Crossing etter Facebook-konserten lørdag kveld.

DEL

Konserten på Elverums digitale scene lørdag ble satt opp av Joker Event Lyd, Lys & Scene i samarbeid med Vika Film & Bilde, og Sears Crossing var først ut i det som kan bli en lokal konsertserie fra Joker-lokalene på Vestad.

– Det var jo litt rart i begynnelsen å spille uten publikum i salen, men det fungerte bedre og bedre etter hvert. Vi fikk energi, og så hjalp det nok litt at vi er rimelig rutinerte. Det ble en bra jobb til slutt, sier Holø.

– Det kom inn en god slant med penger på Vipps, og det har også vært mange visninger av konserten etterpå. Vi vet at folk både i England, Nederland og Frankrike så på. Tilbakemeldingene har vært gode, sier Holø.

Også Kjell Roger Halberg i Joker Event Lyd, Lys & Scene er godt fornøyd.

– Det gikk meget bra. Sendingen gikk 100 prosent live. Bandet var svært fornøyd med både opplegg og respons fra publikum, og det var mange hyggelige tilbakemeldinger. Vi så kommentarer fra Italia, Tyskland og Frankrike blant annet. Totalt var det i overkant av 4.000 inne på streamen mens vi sendte live. Vi ønsker å fortsette med dette, og en del lokale band har allerede tatt kontakt. Alle er for øvrig usannsynlig takknemlige for at folk som hørte og så på, også vippset, opplyser Halberg til Østlendingen.

Det kom inn nok penger på vippsen til å dekke arbeidende personell, samt at bandet også fikk litt.

Artikkeltags