Gå til sidens hovedinnhold

Tv2's sending av Femundløpet 2017 ble en kjempesuksess - den suksessen gjentas IKKE

Artikkelen er over 4 år gammel

Tv2 har ikke mulighet til å være med når Femundløpet 2018 går i februar.

(Arbeidets Rett)

TV2's sending av Femundløpet 2017 ble en suksess. 1,3 millioner seere så Femundløpet.

- Langdistanse sledehund idretten ble godt presentert og vi fikk en god synliggjøring av den fantastiske naturen og det å bo og oppleve friluftslivet i fjellregionen. Intensjonen har vært for begge parter at TV2 skulle sende Femundløpet 2018, melder Femundløpet i dag.

Les sakene: Over én million så Femundløpet på TV 2 - TV 2 med smake-biter fra Røros

I dag mottok Femundløpet tilbakemelding fra TV 2 om at de dessverre ikke har mulighet til å være med på prosjektet i 2018, og ønsker både deltagere og arrangør lykke til med et veldig bra arrangement. TV2 ønsker å komme tilbake til Femundløpet på et senere tidspunkt.

Leste du denne? Femundløpet endrer løpsreglementet for å øke fokuset på dyrevelferden

- Vi var veldig godt fornøyde med TV2s sendinger fra Femundløpet 2017. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra TV-seere fra fjern og nær, lokalbefolkningen, samarbeidspartnere og utøvere. Vårt mål har vært å ha TV2 med  på laget også for løpet i 2018, sier daglig leder Femundløpet, Jon Anders Kokkvoll.

Husker du Femundløpet 2017? Han vant løpet som 18-åring – søndag seiret Ola igjen - Med seiersklemmen kom gullgliset - Tok bronse etter superetappe

Når TV2 ikke finner kapasitet til å sende fra Femundløpet 2018 er det beklagelig, men de kan ikke annet enn å ta det til etterretning. Det vil gi muligheter for nye løsninger.

- Femundløpet har fortsatt som mål at vi skal sette spor etter oss i positiv betydning. Planene må justeres noe og vi fortsetter forberedelsene til at det skal bli et godt sportslig og opplevelsesrikt arrangement i 2018, sier Kokkvoll.

Kommentarer til denne saken