Stor fiberinteresse i grendene i Trysil. 300 kom på infomøter

BREDBÅNDINFO; Marianne Fjelltveit, bredbåndkontakt i Trysil kommune (til venstre) og kommunens næringssjef, Gro Svarstad, skal i neste uke informere innbyggerne på Slettås, i Jordet og i Vestby, om den forestående bredbåndutbyggingen. Her sammen med ordfører Erik Sletten.

BREDBÅNDINFO; Marianne Fjelltveit, bredbåndkontakt i Trysil kommune (til venstre) og kommunens næringssjef, Gro Svarstad, skal i neste uke informere innbyggerne på Slettås, i Jordet og i Vestby, om den forestående bredbåndutbyggingen. Her sammen med ordfører Erik Sletten. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Totalt møtte 300 personer opp, da kommunen og utbygger Telenor i forrige uke avholdt informasjonsmøtene om bredbåndutbygging i grendene i Trysil,

DEL

150 personer deltok på møtet i Jordet samfunnshus onsdag ettermiddag og kveld, mens 50 stilte i Åsvang i Landsjøåsen senere onsdag kveld og 100 deltok på møtet på samfunnshuset i Ljørdalen torsdag.

Til Trysil kommunes nettside forteller næringssjef Gro Svarstad at hun er imponert over og svært glad for engasjementet for og oppslutningen om fiberutbygginga i Trysil.

Telenor har startet en ny runde med salg til potensielle bredbåndskunder i utbyggingsområdene de fikk kontrakt på i juli i fjor. Dette inkluderer 420 husstander i flere av kommunens mindre grender – blant annet Landsjøåsen, Langtjernåsen, Galåsen og Ljørdalen.

Til stede på informasjonsmøtene var Ronja Lørendal, Erik Bakken og en selger fra Telenor og ordfører Erik Sletten, næringssjef Gro Svarstad og bredbåndkontakt Marianne Fjelltveit fra kommunen.

Telenor er nå inne i sluttfasen på utbyggingene i flere områder i Trysil kommune; Innbygda, Slettås, Vestby, Jordet og Tørberget.

Ifølge Marianne Fjelltveit har 1.700 husstander i kommunen nå fiberdekning.

Artikkeltags