– Det er fint om vi kan fylle på med gode opplevelser i trange tider, sier 29-åringen fra Engerdal.

Onsdag inviterer Heme dine til førjulskonsert i Framnes i Stubsveens hjemkommune, som en del av deres konsertserie Hemom. På scenen står Margrete Nordmoen, Solbjørg Tveiten, Camilla Granlien, Bendik Smedåsgjelten Qvam og Frode Berntzen i MjøsFolk.

Heme dine har gjennomført fire konserter i konsertserien Hemom, som er ny av året. Det er ny artist på hver konsert.

"Slåtter fra baren"

Den fjerde ble avholdt i Framnes 18. november, der Stubsveen og Mjøs hadde plateslippkonsert. Her spilte også Happy Skvett opp til dans etter konserten.

Lørdag 3. desember arrangerte Bergfolkets Julefred julekonsert i Drevsjø kirke.

Og fremover i desember blir det mye spilling for Stubsveen.

– I Framnes i forrige måned var det omtrent 70 publikummere. Det var høy stemning, og vi fikk gode tilbakemeldinger. Folk har tydeligvis behov for å delta på kulturelle arrangementer, som jo også er sosiale møteplasser, sier Stubsveen.

I november utga Stubsveen og Johanne Mjøs, som er fra Bergen, sin første duoplate, «Slåtter fra baren». De øvde sammen for første gang sommeren 2019, og nå er det altså blitt plate av samarbeidet.

Konserter på Hedemarken og i Trysil

Stubsveen er primus motor bak den årlige sommerfestivalen Heme dine, som blir arrangert på høyfjellet i Engerdal. Etter at festivalen ble avlyst i 2020, på grunn av koronapandemien, slo de tilbake med et svært vellykket arrangement i fjor, da 200 personer var til stede på Lillerøåsen både fredagen og lørdagen.

Festivalen var da noe preget av covid-19, men årets arrangement gikk som normalt.

I tillegg til konserten i Framnes i Engerdal onsdag skal MjøsFolk ha konsert i Trysil søndag 18. desember, og før det opptrer de også på Hamar, på Lillehammer og på Tangen i Stange.