Fra og med lørdag kan du som fisker i Hedmark, få fisken din veid ved alle Sport1s butikker i Hedmark, ved Koppang Camping og Hytteutleie, Joker Kjellmyra, Gjesåsen, Johnsgård Turistsenter og Joker Aasheim, Åkrestrømmen.

I alt er det seks fiskeklasser: Abbor, sik, gjedde, harr, ørret elv og ørret sjø.

Hver klasse er i tillegg delt i junior og senior. Du rykker opp i seniorklassen fra den dagen du fyller 16 år.

Det eneste kriteriet for å være med i fiskekonkurransen er at du har fisket fisken i Hedmark mellom startdatoen 1. juni 2013 og fram til konkurransen blåses av 31. august 2013.

Gavekort på 10.000

De tre beste i hver klasse blir premiert med gavekort fra Sport1 på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. Men i tillegg trekkes det ut en heldig vinner blant alle deltakere, og den får et gavekort på hele 10.000 kroner fra Sport1.

– Derfor er det ekstra viktig at alle melder inn fiskene sine. For om fisken din ikke når opp blant de aller tyngste, stiller alle likt i forhold til å stikke av med det største gavekortet, sier Steinar Jensen fra Sport1 i Elverum.

Med og uten mage

I år kan fisker både med og uten mage være med.

– Det blir opp til den enkelte. Riktignok blir fisken litt lettere uten mage, men det kan være noen som ikke vil la fisken ligge umaget til over helga, og da er det fortsatt mulig å få den med i konkurransen, sier han.

Fotokonkurranse

I tillegg til fiskekonkurransen, vil ostlendingen.no også ha en fotokonkurranse relatert til fiske, der det beste bidraget premieres med et gavekort på 4000 kroner fra Sport1.

Send ditt bilde til fiskostlendingen.no eller som MMS: Ø FISK til 2303 (3,-).

– Alle fiskebildene vil bli lagt ut på vår nettavis, sier nettredaktør Jan Morten Frengstad, som ser fram til en skikkelig fiskesommer på ostlendingen.no.

Går du inn på http://fiskekonkurranse.ostlendingen.no kan du følge med på hvem som leder de forskjellige klassene til enhver tid.