Gå til sidens hovedinnhold

Flisa-fotballen på nytt gras

– Bruken av dette anlegget er stor, og et kunstgrasanlegg i hjertet av Åsnes og Solør er viktig for å fremme både fysisk - og psykisk helse, sa regionbanksjefen da det nye kunstgraset på stor og liten bane ble innviet søndag.

Det gamle kunstgraset på fotballbanene på Flisa hadde for lengst gjort jobben sin og var modent for å bli skiftet ut med nytt. Nå er det nye på plass og klart til aktivt bruk.

Det har forresten vært stor aktivitet på det siden det ble ferdig lagt og merket opp for få uker siden.

Nå er det sesongstart både for yngre og voksne spillere like rundt hjørnet, og forberedelsene kan nå fortsette på et underlag som er mange klasser bedre enn det forrige. Ikke minst er det også langt mer miljøvennlig enn de tidligere typene kunstgras.

Nå ser det også mye mer ut som et grasteppe og gjør at de to banene på Flisa, en elleverbane og en sjuerbane blir langt penere å enn med det gamle dekket.

– At Flisa AIL legger til rette for for at man kan drive fysisk aktivitet til langt på kveld nesten hele året, har vært viktig for Sparebankstiftelsen Hedmark da det ble besluttet å gi gavene. I stor grad handler dette om alle som har glede av fotballen, både med og uten ball, sa regionbanksjef June S. Vinje da de to banene ble offisielt åpnet igjen søndag kveld.

Stiftelsens gave er på 1,35 millioner kroner og betyr nytt dekke på både sjuer - og elleverbane.

Grue Sparebank ga en gave til nytt kunstgras på 300.000 kroner, og markedssjef Erik Brinch Lund overrakte den under åpningen.

Les også

Nå blir det nytt kunstgress på Flisa

Kommentarer til denne saken