Første band ut på Elverums digitale scene

KLAR FOR KONSERT: Andreas Holø, vokalist i Sears Crossing, er klar for konsert streamet på Facebook lørdag kveld.

KLAR FOR KONSERT: Andreas Holø, vokalist i Sears Crossing, er klar for konsert streamet på Facebook lørdag kveld. Foto:

Lørdag kveld braker det løs på Elverums digitale scene satt opp av Joker Event Lyd, Lys & Scene. Første band ut er Sears Crossing.

DEL

Kjell Roger Halberg i Joker Event Lyd, Lys & Scene påpeker at det holdes en mengde konserter over nettet i disse dager, men at det lokalt i Elverum ikke har vært noe spesielt tilbud om dette.

– Det ønsker vi å gjøre noe med, om ikke annet enn for å børste støv av en mengde ubrukt utstyr som likevel står på lageret. I våre lokaler setter vi opp en profesjonell scenerigg, som tilbys lokale artister, og hvor vi tilbyr livestreaming av konserter. Første band ut, i noe vi håper blir en serie konserter utover våren, er Sears Crossing fra nettopp Elverum, opplyser Halberg.

Sears Crossing består av garvede musikere som har holdt på en årrekke. De har spilt en mengde konserter rundt om og er velkjent i Norges bluesmiljø.

– Lørdag kveld klokka 20.00 braker det løs med en times konsert fra våre lokaler. Den blir streamet live på Facebook. Konserten er gratis å følge, men det blir lagt ut et Vipps-nummer, der publikum kan donere en slant hvis de ønsker. Disse pengene blir delt mellom bandet og oss. Det er tøffe tider i vår bransje, men vi håper at publikum vil sette pris på et lokalt initiativ som dette er, sier Halberg.

Artikkeltags