Gå til sidens hovedinnhold

Surt Nybergsund-tap etter snuoperasjon

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ville seg ikke for Nybergsund da de møtte Fram Larvik lørdag. Sundet startet godt, men det var til slutt hjemmelaget som gikk seirende ut av kampen som var fylt med dødballssituasjoner. Kampen endte 2-1.

Fram startet kampen med et par angrepssjanser, uten at det så veldig farlig ut. Kampens første avslutning på mål skulle komme fra Sundet som fikk frispark fra god posisjon, men skuddet gikk like over mål. Spillet bølget videre frem og tilbake, men det var bortelaget som kom til de største sjansene.

Størst av dem var en kjempesjanse etter drøyt 13 minutter der Sofiane Dia utnyttet dårlig kommunikasjon i Fram-forsvaret, men han sendte ballen rett forbi stolpen. Fram svarte med noen gode gjennomspill, og hjemmelaget så ut til å jobbe seg tilbake i kampen. Håpet så¨dog ut til å svinne hen når Victor Pedersen sendte bortelaget i ledelse etter en heading fra første stolpe på corner. Etter dette er det Nybergsund som kontrollerte første omgang mot et Fram-lag som slet med lite presisjon i oppspillsfasen.

- Vi tar tidlig kommandoen i 1. omgang og vi har egentlig kontroll hele tiden. Dessverre brenner vi veldig mange sjanser og jeg synes vi fortjent kunne fått i hvert fall ett mål til, sier Nybergsund-trener, Jarl Andre Storbæk, før han fortsetter:

- Men jeg synes vi gjør veldig mye bra, og vi klarer å følge kampplanen.

- Totalt unødvendig

2. omgang fortsatte som den første og det var Nybergsund som startet omgangen med flere gode sjanser. Hjemmelaget hang allikevel mer med enn i 1. omgang, og når Fram fikk frispark på 17 meters hold benyttet Mahmoud Sami Laham muligheten til å sende ballen under murenog inn i mål. Et drøyt kvarter senere var kampen raskt snudd når Fram fikk straffe og Jone Rugland sendte ballen i mål bak Lars Jendal i Sundet-buret.

- I 2. omgang starter Fram et trykk som vi egentlig burde klare å stå imot. De får kjørt oss hardt, og vi begynner å spille på fot og spille støttepasninger, noe vi absolutt ikke hadde tenkt å gjøre på forhånd. I tillegg får Fram en straffe som fra der jeg sto ikke burde vært noe. Da burde dommeren også fulgt opp og gitt oss en straffe på slutten, sier Storbæk, som synes situasjonen er trist på vegne av spillerne.

- Det er forferdelig tungt å sitte igjen med null poeng i en slik kamp. Resultatet overskygger prestasjonene på banen, og følelsen vi sitter igjen med er totalt unødvendig. Samtidig er det slik det er i denne divisjonen, kampene er beinjevne og tilfeldighetene avgjør.

Lader opp til lokaloppgjør

Men Storbæk og spillerne skal ikke dvele ved tapet mot Fram. For på onsdag venter lokaloppgjøret mot Elverum, og de er klare for en real kamp ute på banen.

- Nå er det restitusjon som gjelder fram til kampen mot Elverum. Det blir en ordentlig tøff kamp mellom to revansjesugne lag. Vi skal ta med oss alt det gode vi gjorde i dag, og håper så mange som mulig kommer og ser på kampen mot Elverum. Bedre vorsspiel til cupen finner man ikke, sier Jarl Andre Storbæk.

 

Kommentarer til denne saken