Etter å ha stanget og stanget fikset Tynset biffen

FORTSATT TABELLTOPP: Tynsets kaptein, Henning Røe, kan juble over fortsatt tabelltopp for Tynset etter at seieren ble sikret på overtid.

FORTSATT TABELLTOPP: Tynsets kaptein, Henning Røe, kan juble over fortsatt tabelltopp for Tynset etter at seieren ble sikret på overtid. Foto:

På overtid klarte Tynsets 4. divisjonsherrer i fotball å sikre seg tre livsviktige poeng i kampen om opprykk til 3. divisjon.

DEL

Det så lenge ut til å bli veldig tung busstur hjem for tynsetingene da de lørdag gjestet Hitra. For vertene, som ligger godt forankret på nedre halvdel av tabellen, rystet tabelleneren.

Ikke bare en men to ganger satte Hitras Sindre Sætherbø Kvakland ballen i nettet bak Sondre Kroglund. Det andre rett etter at andre halvdel hadde startet.

Men så våknet Tynset. Først var det Morten Aakerøien som headet inn et hjørnespark. Så var det en annen Aakerøien, Magnus, som satte ballen i nettet etter nok en dødball.

I og med at Trygg/Lade hadde vunnet tidligere på dagen holdt det ikke med uavgjort for Tynsets del for å holde tabelltoppen.

Laget presset på, og det så lenge ut til at marginene ikke var med Tynset denne dagen. Blant annet hadde Lars Fossvoll Strypet to avslutninger i stolpen.

Men så, på overtid, dukket hurtigtoget Knut Kleppo Vangen opp og sikret tre meget viktige poeng for Tynsets del med 3-2 scoringen.

Artikkeltags