Sjelden vært større favoritter i et lokaloppgjør

LEKTE SEG: Tore Grue og de andre tynsetspillerne lekte seg og vant 5-0 mot Røros i vår. Lørdag er det returoppgjør med topplaget Tynset som store favoritter.

LEKTE SEG: Tore Grue og de andre tynsetspillerne lekte seg og vant 5-0 mot Røros i vår. Lørdag er det returoppgjør med topplaget Tynset som store favoritter. Foto:

Lokaloppgjør i fotball har historie for å være knallharde knokkelkamper. Det blir det neppe på Nytrømoen lørdag.

DEL

Tynset og Røros har hatt mange knallharde feider på fotballbanen opp gjennom åra, og lørdag møtes de igjen. Da på Tynsets hjemmebane, Nytrømoen. Og det er ikke noen tvil om hvem som er det store favoritten.

– Nei, en kommer ikke unna at vi er store favoritter i denne kampen, sier Tynsets trener Mats Lund.

Kampen ser du direkte på Østlendingen lørdag fra kl. 16.00

Men engerdølen har vært med på mange nok lokaloppgjør til å vite at de lever sitt eget liv.

– Ser en blindt på tabellen, hvor vi er på toppen og Røros er nest sist, så sier det nok, egentlig. Klarer i tillegg spillerne mine å levere det jeg vet de kan, da skal det gå mot en grei seier, sier Lund.

For Tynsets del er det heller ikke noe annet enn seier som teller. De slåss knallhardt mot Trygg/Lade for å komme tilbake i 3. divisjon. Før helgas serierunde, den 18., er Tynset ett poeng foran.

LES OGSÅ: Tabell 4. divisjon avdeling

Men ingen av de to lagene ser ut til å være «i stand til» å tape. Tynset har ikke tapt siden 13. april, da 1–2 mot nettopp Trygg/Lade. Mens trønderne har til gode å tape denne sesongen.

Artikkeltags