Gå til sidens hovedinnhold

Fire direktesendte kamper – slik ser helgas fotballmeny ut

Artikkelen er over 3 år gammel

Østlendingen sender oppgjør fra 5. divisjon, 3. divisjon og 2. divisjon i løpet av helga. Her er menyen.

Fotballhelgen kickstarter med Flisa-Eidskog i 4. divisjon avdeling 2 fredag kveld. Flisa har hatt en ok sesong, men ligger på en 9. plass hele 34 poeng bak serieleder Kongsvinger 2. Eidskog på sin side slåss for videre eksistens i divisjonen og har fire poeng ned til direkte nedrykk.
Kampen starter fredag klokken 19.

Lørdag får Løten besøk av Byåsen. Det begynner så smått å haste for de blå med tanke på videre eksistens i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 (3. divisjon). Det er nemlig to poeng opp til sikker plass når fem kamper gjenstår av årets sesong. Øyvind Mellum & co. virker imidlertid å være på gang, og forrige helg tok laget en sterk 4-1-seier borte mot Levanger 2. Klarer Johnny Hansens menn en ny trepoenger mot et lag fra Trondheim?
Kampen starter lørdag klokken 16.

Samme dag tar Nybergsund turen til ærverdige Melløs stadion for å møte Moss. Laget fra de dype skoger ligger kun ett poeng over nedrykksstreken i PostNord-ligaen avdeling 1 (2. divisjon), og bør begynne å vinne fotballkamper igjen om det ikke skal bli nedrykk.
Kampen starter lørdag klokken 16.

Dagen etter er det klart for et heidundrende oppgjør i 5. divisjon avdeling 2, når tredjeplasserte Hernes får besøk av serieleder Grue på Øyenbanen.
Kampen starter søndag klokken 16.

Fotballhelgen rundes av to timer senere, og da det også klart for «rosinen i pølsa», når Elverum tar turen til serietoer Fredrikstad i PostNord-ligaen avdeling 1. Skal Tore Fossums menn fortsatt ha noe håp om opprykk eller kvalifisering til OBOS-ligaen, bør det bli poeng mot Per Mathias Høgmos undersåtter. Elverum ligger på 5. plass med 38 poeng, mens Fredrikstad ligger på 2. med 42 poeng før helgens serierunde. Raufoss troner enn så lenge øverst med 44.
Kampen starter søndag klokken 18.

Kommentarer til denne saken