Ellevill omgang! Fra 0–0 til 9–0 etter pause

VANVITTIG ANDRE OMGANG: Sigve Ravnåmo og Kongsvinger 2 slet med å bryte ned Eidskog på Gjemselund. Men i andre omgang løsnet det skikkelig.

VANVITTIG ANDRE OMGANG: Sigve Ravnåmo og Kongsvinger 2 slet med å bryte ned Eidskog på Gjemselund. Men i andre omgang løsnet det skikkelig. Foto:

Eidskog holdt Kongsvingers rekrutter til 0–0 til pause i 4. divisjon mandag kveld. Så raknet det totalt.

DEL

Kongsvinger, som fortsatt kjemper om opprykk til 3. divisjon, startet mandagens kamp mot Eidskog med spillere som Harald Holter, Kirill Suslov og Ørjan Røyrane.

Målorgie

Eidskog, som sto med kun sju poeng etter 14 spilte serierunder, hang godt med rødtrøyene de første 45 minuttene og gikk til pause med et solid 0-0-resultat.

Håpet om et sterkt og overraskende bortepoeng levde for alvor for hvittrøyene, men i andre omgang raknet det totalt.

Kongsvinger-gutta scoret hele ni(!) ganger i løpet av kampens siste 45 minutter.

Ludvig Langrekken scoret Kongsvingers først før Jørgen Kolstad la på til 2–0.

Andreas Kytiri og Sander Røed la på til 3–0 og 4–0 før Langrekken fulgte opp med to nye scoringer.

Kirill Suslov la på til 7–0 fra straffemerket fire minutter før full tid, før Langrekken definerte en vill andre omgang med to nye scoringer og dermed fem totalt.

– Meget spesielt

Etter 0–0 til pause scoret KIL hele ni mål på én omgang.

– Det er meget spesielt å score ni mål på én omgang. Men vi fikk større tempo på ballen i andre omgang og da klarte ikke Eidskog henge med. Vi stresset veldig i første omgang, helt uten grunn, og Eidskog forsvarte seg bra i egen boks. I andre omgang fikk vi litt mer ro med ballen, vi fikk økt tempoet litt og da vi scoret det første målet ga de vel egentlig opp. Men ni mål er mye, sier Kongsvinger-trener Erik Gusterud.

Kongsvinger 2 er nummer tre på tabellen med fem serierunder igjen å spille. To poeng skiller opp til serieleder Ottestad, som i tillegg har én kamp mindre spilt. HamKam 2 er nummer to, ett poeng foran Kongsvinger med en kamp mer spilt enn KIL.

Det er dermed duket for en ordentlig thrilleravslutning i 4. divisjon, der KIL skal gjeste både Ottestad og HamKam i løpet av de fem siste rundene.

– Vi har som klart mål å rykke opp. Utfordringen vår er at det må glippe for Ottestad i en kamp, i tillegg til at vi må vinne oppgjøret mot dem. Men vi må gjøre vår jobb, så får vi se hva Ottestad gjør. Det blir uansett en spennende avslutning, sier KIL-treneren.

Artikkeltags