Ellingsen klar for Molde - blir Solskjærs elev

KLAR: Martin Ellingsen har skrevet under en 3-årskontrakt med Molde. Han går til Romsdals-klubben etter sesongen.

KLAR: Martin Ellingsen har skrevet under en 3-årskontrakt med Molde. Han går til Romsdals-klubben etter sesongen.

Elverum-gutt og Kongsvinger-spiller Martin Skjelbreid Ellingsen (22) er klar for eliteseriespill for Molde etter inneværende sesong er ferdigspilt.

DEL

Det melder Romsdals-klubben på sine nettsider. Ellingsen har lenge vært klar på at han ikke skulle forlenge kontrakten med Kongsvinger, som går ut etter sesongslutt.

I Molde får han sjansen til å spille under manager og tidligere Manchester United-spiller Ole Gunnar Solskjær, som avgjorde mesterligafinalen i 1999. Molde ligger per nå på tredjeplass på tabellen, og de har uttalte ambisjoner om å igjen kjempe helt i toppen, slik de gjorde da de vant serie- og cupgull i 2014.

Avtalen er signert fra 1. desember i år, og strekker seg tre år fram til 31. desember 2020. Ellingsen står per nå med 136 offisielle kamper for A-laget til Kongsvinger siden 2013, og har satt inn 21 mål for klubben som spiller i 1. divisjon.

Ellingsen blir ikke den første som går veien fra Kongsvinger til Molde. I 2011 gjorde Martin Linnes det samme klubbyttet, og Sander-mannen ble en kjempesuksess på vestkysten før han i 2016 gikk videre til den tyrkiske storklubben Galatasaray.

Artikkeltags