Wettermark gir seg som Løten-trener

SLUTT: Løten-trener Erik Wettermark har bestemt seg for å gi seg etter årets sesong. Den tidligere Brumunddal-treneren mener tiden ikke strekker til.

SLUTT: Løten-trener Erik Wettermark har bestemt seg for å gi seg etter årets sesong. Den tidligere Brumunddal-treneren mener tiden ikke strekker til. Foto:

Erik Wettermark har valgt å gi seg som hovedtrener for Løten FK etter årets sesong. Sportslig leder for herrene, Mehran Amundsen-Ansari er også usikker på om han blir med videre.

DEL

– Løten ønsker seg videre opp og fram, uavhengig om det blir 3. eller 4. divisjon. Da kreves det mer tid av alle, inkludert meg selv. Det er tid jeg ikke føler at jeg har, sier Wettermark til HA.

– Fullt kjør ut sesongen

De hardtsatsende blåtrøyene leder 4. divisjon avdeling 1 med fem poeng før de fem siste kampene, og den tidligere Brumunddal-treneren påpeker at fokuset helt og holdent fortsatt ligger på å sikre opprykket til 3. divisjon.

– Vi tror på ingen måte at jobben allerede er gjort. Vi skal ha fullt kjør ut sesongen for å rykke opp, sier Wettermark som tok over ansvaret for Øyvind Mellum & co. i november 2015.

Amundsen-Ansari: – Blitt mange lange dager

Også sportslig leder for herrene, Mehran Amundsen-Ansari er i tenkeboksen over hva han kommer til å gjøre videre etter årets sesong.

– Vi får se. Vi har hatt en femårsplan med klubben der vi skulle opp i løpet av to år, hvor hovedmålsettingen er å etablere oss i 3. divisjon. Den målsettingen er jo snart i mål, så får vi se hva som skjer videre. Det går mye på totalbelastning med tanke på jobb, tidsbruk og den økonomiske delen. Jeg bor jo i Oslo, så det har blitt mange lange dager, sier Amundsen-Ansari til Østlendingen.

– Når kommer du til å ta den endelige avgjørelsen på om du fortsetter eller ikke, tror du?

– Det er jeg litt usikker på, noe klubben også er informert om. Det viktigste nå er at laget og klubben står samlet og at vi klarer opprykket - noe jeg er 100 prosent sikker på vi skal få til, sier 30-åringen.

Artikkeltags