Surt tap på overtid for Nybergsund

NULL POENG: Yngve Sandbuløkken og Nybergsund røk i siste sekund mot Brumunddal lørdag. (Arkivfoto: Ståle Johan Berg)

NULL POENG: Yngve Sandbuløkken og Nybergsund røk i siste sekund mot Brumunddal lørdag. (Arkivfoto: Ståle Johan Berg)

(Nybergsund – Brumunddal 1-2) Seks uavgjort på de sju siste innbyrdes var fasiten før lørdagens oppgjør mellom Nybergsund og Brumunddal. Det holdt på å bli den sjuende på åtte, men fem minutter på overtid ble et straffespark utslagsgivende.

DEL

I en førsteomgang preget av flere store sjanser for hjemmelaget, var det til slutt Fabrizio Cardaccio Tambucho som fikk æren av å sette inn 1–0 for Nybergsund i det 9. minutt.

Etter scoringen fortsatte sundingene å kjøre på og hadde blant annet et skudd i stolpen, men det ble med det ene målet i løpet av de første 45.

Andre omgang startet med et brak, og etter bare et drøyt minutt var Brumunddal svært nære utligning etter klabb og babb foran Robert Winogrodzki i Sundet-buret, men ballen ble på nærmest mirakuløst vis reddet på streken.

I en kamp som var preget av mange tøffe dueller, fikk imidlertid bortelaget etter hvert hull på byllen i det 70. minutt ved Rune Pettersen.

Kampen så lenge ut til å ende uavgjort, men fem minutter på overtid ble bortelaget tildelt straffespark. Den ekspederte nevnte Pettersen i mål, og dermed var det Brumunddal som kunne reise hjem med alle poengene fra Nybergsund Stadion.

Etter lørdagens oppgjør er Yngve Sandbuløkkens menn på stedet hvil på 10. plass på tabellen i 3. divisjon avdeling 5 med 11 poeng.

Brumunddal klatret to plasser og ligger rett over nedrykksstreken med 9 poeng på 11 kamper.

Artikkeltags