Sjansebonanza for Nybergsund: – Det er tøft mentalt

STORE SJANSER: Her skyter Kaimar Saag i tverliggeren. To ganger traff estlenderen treverket, men ballen ville ikke i mål for Nybergsund.

STORE SJANSER: Her skyter Kaimar Saag i tverliggeren. To ganger traff estlenderen treverket, men ballen ville ikke i mål for Nybergsund.

Artikkelen er over 1 år gammel

(Nybergsund - Brumunddal 0-0) Nybergsund skapte vanvittige sjanser, men klarte ikke stikke av med tre poeng mot Brumunddal.

DEL

Tverliggeren sto i veien to ganger, ballen barberte stolpene og de gangene Sundet-spillerne traff mål, sto en svært god Brumunddal-keeper Stein-Erik Werven i veien.

Nybergsund kunne scoret mange, men endte opp med å gå målløse av eget kunstgress i 0-0-kampen mot Brumunddal lørdag.

– Vi skaper utrolig mange sjanser. Det er ikke udyktighet heller at vi ikke setter minst en av dem i mål. Det er en gjenganger, sier Nybergsund-trener Jarl Andre Storbæk.

Han fikk se et Nybergsund-lag som til tider var totalt overlegne mot et lavtliggende Brumunddal-lag.

Sjansene var gedigne, spesielt for kaptein Kaimar Saag.

– Lar meg ikke prege

Men fjorårets toppscorer står utrolig nok fortsatt bokført med kun ett seriemål denne sesongen. Lørdag sto tverliggeren i veien to ganger.

– Det er tøft mentalt for hele laget når vi ikke klarer å sette de sjansene. Men jeg synes vi gjør en god kamp og mister ikke motet selv om vi ikke får ballen i mål, sier Saag, som selv ikke lar seg knekke av at han ikke klarer å omsette sjansene i mål.

– Jeg har hatt sånne kamper og sånne perioder i min karriere tidligere og vet at det fort kan snu. Akkurat nå er det tøft, men jeg er gammel nok til ikke å la meg prege av det. Jeg vet hvor fort ting kan snu, sier estlenderen.

På tampen kunne Brumunddal stukket av med alle tre poengene da Sigurd Ertsås, etter en overgang, fikk stå helt alene på 15 meter.

Men i likhet med Saag, har Ertsås slitt med å finne nettmaskene denne sesongen. På overtid ble han stoppet av en god Morten Sætra.

Voldsom moral

– Det er ikke bra at vi slipper til den der på slutten. Da kunne vi stått igjen som ordentlig svarteper, sier Storbæk som til tross for poengdeling, lot seg imponere av det han så av sine gutter.

– Jeg synes vi er totalt overlegne kampen gjennom og føler egentlig at vi kjører over dem. Vi løper masse og kommer i bølge etter bølge. Vi mangler bare den forløsende scoringen, men det viser en utrolig moral at vi ikke gir opp selv om det butter litt. Jeg synes synd på gutta som ikke får med seg tre poeng fra denne kampen. De hadde fortjent bedre, sier Nybergsund-treneren.

Nybergsund - Brumunddal 0-0 (0-0)

2. divisjon avdeling 1

Nybergsund stadion

Tilskuere: 193

MÅL: Ingen

Dommer: Harald Røvig Sletner, Rustad IL

Gule kort: Alexander Garcia, Nybergsund. Fredrik Haave Andersen, Markus Haave Andersen, Brumunddal.

Nybergsunds lag (4-3-3): Morten Sætra - Vegard Skjørestad, Alexander Garcia, Victor Wagner Pedersen, Ole Kristian Nygård - Kristian Bråtebæk (Semming Graff Nygård fra 79. min.), Jesper Andreasson, Eivind Holte Tøråsen - Remond Mendy, Kaimar Saag, Feisal Hassan.

Artikkeltags