Sola skinte på Sundet

JUBEL: Midtstopper Mathias Laudahl gratuleres etter å ha satt inn 1-0 for Nybergsund.

JUBEL: Midtstopper Mathias Laudahl gratuleres etter å ha satt inn 1-0 for Nybergsund. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

(Nybergsund – Stabæk 2 3-1) Nybergsund tok en særdeles viktig seier mot Stabæks nest beste menn i solskinnet mandag kveld.

DEL

Etter en forholdsvis sjansefattig åpning, var det hjemmelaget som var farligst frampå den første halvtimen, blant annet ved Amin Zariah, men Jarl André Storbæks menn slet med å få uttelling.

Stabæks unggutter var også nære scoring ved et par anledninger, men ingen klarte å overliste Lars Jendal i Sundet-buret.

Lagene gikk dermed til pause på 0–0.

Målkåt midtstopper

Andre omgang ble en målrik affære, men det skulle gå over en time før den første ballen krysset målstreken på Nybergsund Stadion.

Et frispark på hjørnet av sekstenmeteren ble servert perfekt av Kristian Bråtebæk og ned på foten til midtstopper Mathias Laudal som satte ballen sikkert i mål i det 62. minutt.

Samme mann var nære på ved å sette sitt andre bare få minutter senere, men headingen strøk stolperota og til side for Simen Lillevik i Stabæk-buret.

Det skulle likevel bli mer suksess for Sundet, for snaut fem minutter senere var det Feisal Ahmed Hassan sin tur til å tegne seg på scoringslista. Hurtigtoget utfordret flott nede på venstresiden av sekstenmeteren, dro seg inn i feltet og satte ballen kontant i mål – til stor begeistring for hjemmepublikummet.

Klatrer på tabellen

Stabæk ville imidlertid være med på leken, og svarte nærmest umiddelbart bare to minutter senere ved innbytter Lars Petter Bredsdorff Hotvedt.

På tampen sendte bortelaget flere mann i angrep og presset på for utligning, men ble straffet hardt for nettopp dét fire minutter på overtid, da Awat Peyghambernejad driblet seg fint gjennom og satte ballen sikkert i mål.

Nybergsund kunne dermed juble for tre viktige, og ikke minst fortjente poeng.

Etter mandagens seier klatrer de hvite og blå opp én plass på tabellen i PostNord-ligaen avdeling 1. Laget står nå med sju poeng på fem kamper.

Neste kamp for Nybergsund er mot Grorud 19. mai.

Artikkeltags