Gundersen herjet med Nybergsund

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det var klasseforskjell på HamKam og Nybergsund på Briskeby mandag ettermiddag.

DEL

HamKam styrte stort sett hele kampen og hadde mye ball da Nybergsund gjestet Briskeby mandag.

Men en mann ble den store forskjellen på lagene.

SE VIDEOINTERVJUENE ETTER
KAMPEN ØVERST I SAKEN!

Flisa-gutten Tore Andreas Gundersen noterte seg for fire scoringer mot gamleklubben.

– Det er selvfølgelig deilig. Å score mål gir selvtillit og i dag har jeg en veldig bra dag på jobb, sier Gundersen.

Han plasserte seg smart i feltet og gjorde livet surt for Sundet-stopperne. I tillegg var han litt heldig på den siste scoringen der skuddet fra Viktor Adebahr traff Gundersen, ballen skiftet retning og smatt inn bak Alexander Strand i Sundet-buret.

Gundersen føler han er i rute før sesongstart.

– Nå står jeg veldig bra. Det er ikke ofte jeg har hatt en skadefri og sykdomsfri sesongoppkjøring, men det har jeg hatt nå, sier spissen.

For Sundet sin del ble det et tøft møte med Adeccoligamotstand. Tryslingene hang aldri med på notene mot et HamKam med større balltempo og god presisjon.

– Vi ser hvor lista ligger om vi skal opp i Adeccoligaen. Alt går litt for fort for oss og da sliter vi i tillegg når vi har ballen selv og slår den bort for mye, sier Sundet-trener Ola Brenden, som startet i en uvant 4-4-2, men la om i pausen.

– Vi får 1-1 i andre omgang når vi legger om, men det går altfor fort med oss over midten. Men vi får erfaring og sånn sett er det nyttig, sier Brenden, som manglet fem mann i kampen på Hamar.

Mathias Unkuri og Alexander Zaim er sjuke, mens Daniel Mederos Rojas og Nicholas Mwesigye sliter med skader. I tillegg var ikke Fredrick Gustavsen, som har et eget opplegg, med.

En som fikk vist seg fram var Erik Næsbak Brenden, som scoret på et nydelig saksespark i første omgang. Han synes Sundet kom greit fra det.

– Det er fortjent at HamKam vinner. De har mye mer ball enn oss, men vi skaper noen sjanser og har blant annet en i tverliggeren. En ok kamp, sier 20-åringen.

SE VIDEOINTERVJUENE ETTER
KAMPEN ØVERST I SAKEN!

Artikkeltags