Podsesongen fortsetter med uforminsket styrke, og mens lagene rundt om har tid til å drille 11'er, utforske formasjoner og spisser roller, så må vi være på tå hev fra første sekund også denne sesongen.

Pre-season er et fremmedord for trioen bak micene i FotballHedmark-podden. Vi kan også garantere at det ikke er noen ukjent «Mr. X» som foreløpig banker på studiodøra.

Tidligere Wolfsburg, Viking og Kongsvinger-spiller Mame Niang gjester oss denne gangen. Vi skal få høre mer om en bemerkelsesverdig karriere som startet i hjemlandet Senegal, tok vegen om Bundesliga, Tippe- og Adecco-ligaen før det ble stjernetilværelse i Sør-Afrika.

Mame Niang har så lyst til å bli trener at han i 2020 skal trene Åsnes-klubben Kjellmyra - i 5. divisjon. Og han skal selvfølgelig spille selv.

Men først er han her hos oss.

God lytt!

Tune in!

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER, I SPOTIFY ELLER I iTunes:

Sesong 5:

Sesong 4:

Sesong 3:

Sesong 2:

Sesong 1: