Stafett-gull og flere sterke Orion-prestasjoner i NM

GULLGUTTER: F.v.: Christian Delphin, William Møystad Heiertz, Even Skogsrud og Anders Kvesetberget sikret FIK Orion NM-gull i juniorklassen.

GULLGUTTER: F.v.: Christian Delphin, William Møystad Heiertz, Even Skogsrud og Anders Kvesetberget sikret FIK Orion NM-gull i juniorklassen.

FIK Orion hadde tre lag i aksjon på 4 x 100 meter på Stampeslette i helgen, og det ble medalje på tre av tre distanser.

DEL

For med ett gull og to sølv, har FIK Orions utøvere og trenere all mulig grunn til å være fornøyde med helgens innsats da startskuddet gikk for utendørssesongen.

Jonathan Quarcoo var påmeldt til både stafett-NM og Romerikslekene,  men valgte å trekke seg etter at han fikk en skade  under Trond Moens games i Bergen tidligere i uken. Heldigvis var dette bare en krampe og ikke en strekk, og det er ventet at sprinteren vil være tilbake om kort tid.

Juniorgutta Anders Kvesetberget, Even Skogsrud, Christian Delphin og William Møystad Heiertz, sørget for en solid seier i juniorklassen etter meget gode vekslinger. Kvartetten løp inn til 44,14 og vant med det foran Tyrving IL (44,81) og Fredrikstad (45,68).

Juniorlaget i mix-klassen sørget for sølv etter et skikkelig hundredelsdrama med Fredrikstad. Mia Evensen, Aleksander Haug, Maiken Andreassen og Anders Kvesetberget trakk til slutt det lengste strået, og var et hundredel foran østfoldingene i mål på tiden 45,69. Tyrving IL tok for øvrig gullet.

Herrenes seniorsølv var også en meget sterk prestasjon med tanke på at de manglet sin store stjerne, Jonathan Quarcoo, på laget. Øystein Klareng, Olav Havn, Christian Delphin og Anders Kvesetberget løp inn til 43,03. Idrettslaget Skjalg sikret seg en relativt suveren seier med tiden 41,81.

Artikkeltags