Forsinket julegave til Løten frivilligsentral – nå blir det nye møbler

GAVE: Løten Lions Club sørger for nye møbler til Løten frivilligsentral, fra venstre Torild J. Edvardsen, Trond Nordli, Anne Karin Haraldstad og Nils Thore Vasaasen.

GAVE: Løten Lions Club sørger for nye møbler til Løten frivilligsentral, fra venstre Torild J. Edvardsen, Trond Nordli, Anne Karin Haraldstad og Nils Thore Vasaasen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Med over 20.000 kroner i gave fra Lions og innbyggerne i Løten kan Frivilligsentralen endelig kjøpe nye møbler.

DEL

Pengene ble samlet inn allerede i desember, da Løten Lions Club hadde sin årlige juleaksjon.

– Jeg har bestilt 40 nye stoler, det blir nok til å skifte ut alt i peisestua, sier Torild J. Edvardsen, daglig leder ved Løten frivilligsentral.

Hun innrømmer at hun har ventet med lengsel og spenning på sjekken, som Lions-president Nils Thore Vasaasen overrakte tirsdag, sammen med Anne Karin Haraldstad og Trond Nordli.

Om få dager regner Torild med at de nye møblene kommer på plass, og trolig blir det ei råd med å skifte ut gardinbrett og et par av de gamle bordene, også.

– Alt vi har av møbler er brukt, sier hun og legger ikke skjul på at det blir artig å vise fram ei «ny» stue, med nyslipt gulv og moderne inventar.

For Lions er det en glede å kunne hjelpe, og Frivilligsentralen er et særdeles godt formål, som gjør en viktig innsats for lokalsamfunnet, fastslår Nils Thore Vasaasen.

– De har en veldig stor tillit i Løten, sier han.

Nå nærmer det seg årets tulipanaksjon for Lions, der målet er å skaffe penger til rusforebyggende arbeid. Gjennom året gir foreningen om lag 50.000 kroner i gaver og bidrag, for det meste til lokale formål.

Artikkeltags