Skal kåre årets frivillige hjelper

FRIVILLIGHET: Ester Borg Rasmussen på Trysil frivillighetssentral ønsker tips om personer som bruker fritiden sin til å hjelpe andre.

FRIVILLIGHET: Ester Borg Rasmussen på Trysil frivillighetssentral ønsker tips om personer som bruker fritiden sin til å hjelpe andre. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– Vi deler ut prisen for å hedre de som bruker fritiden sin på å hjelpe andre, sier Ester Borg Rasmussen.

DEL

Det er styret i Trysil frivilligsentral som har vedtatt å innføre frivillighetsprisen som deles ut for første gang i 2016.

– Vi ønsker å innføre en slik pris rett og slett for å hedre noen som gjør noe ekstra på frivillig basis her i kommunen, sier Ester Borg Rasmussen i Trysil frivillighetssentral.

– Vi ønsker et fokus på dem som ofrer mye av sin tid for å hjelpe andre uten å få betalt for det, sier hun.

Prisen er på 5.000 kroner, og skal deles ut på frivillighetens dag den 5. desember. Borg Rasmussen forteller at det ikke er lagt noen føringer for hvordan prisvinneren skal bruke pengene.

Fristen for å fremme kandidater er 1. november. Og det er styret i frivilligsentralen som vedtar hvem som tildeles prisen. Styret står også fritt til å fremme egne forslag på kandidater til frivillighetsprisen, heter det i statuttene.

– Hittil har vi fått inn to forslag, men vi vet at det er mange der ute. Så om man kjenner til noen som gjør en ekstra innsats så informer oss gjerne om det. Vi tenker at det er mange som står på, men som kanskje ikke synes så godt, sier hun.

Artikkeltags