Samfunnet er på god veg mot en mer normal hverdag, ikke minst gjelder det for idrett av ulikt slag. Denne helga er står både fotball, håndball og bilsport på menyen.

På Direktesport, som du finner på Østlendingen-appen eller på nettsiden vår, er det et rikt program med fotballkamper fra 3. divisjon. Både Elverum, Nybergsund og Tynset skal i aksjon, i tillegg til Brumunddal.

Elverum spiller årets første seriekamp på hjemmebane. Her tar de imot Raufoss 2. Elverum vant åpningskampen mot Fuvo, mens opplendingene tapte hele 1-6 for Gjelleråsen.

Nybergsund måtte nøye seg med ett poeng etter å ha ledet 2-0 mot Kongsvinger 2. Når de møter Toten borte lørdag, går de nok for alle tre poengene. Tynset gikk på en skikkelig smell mot Kolstad sist helg og har sjansen på å ta årets første poeng når de får besøk av Aalesund 2. Alle kampene spilles lørdag 16.00.

Vi sender også håndball. Hele helga er det Elverum Cup med flere yngreslag i aksjon. Sendingene herfra starter henholdsvis klokka 16.10 fredag, og 09.00 og 08.00 lørdag og søndag. I tillegg sender vi Elverum Håndballs treningskamper mot Nærbø. Disse spilles lørdag 19.00 og søndag 16.30.

Søndag kan du også se direkte fra 3. runde i rallycross på Momarken, der vi har flere lokale førere med.