Gå til sidens hovedinnhold

Går kona bananas når hun ser håndball? Send oss dine beste bilder eller video

5. juledag er det endelig duket for cupfinale, og tradisjon tro kommer elverumsinger i hopetall til å få med seg den store kampen. Men i år må det skje foran tv-skjermen, og vi vil se hvordan det ser ut hjemme hos deg!

Vi er vant til å se et par tusen elverumsinger på tribunene i Oslo Spektrum når Elverum Håndball spiller cupfinale. I år får kun 200 personer oppleve kampen mellom Elverum og Nærbø live i BoligPartner Arena.

Men rundt om i de tusen hjem vet vi at det blir heiet i stor stil. Hvordan ser det ut hos deg når Søren Tau setter en takling, Emil Kheri Imsgard avverger en straffe eller Alexander Blonz løper inn en kontring?

Enten det klikker for kona, ungene hopper i sofaen eller fjernkontroller flyr veggimellom, vil vi gjerne dele de mange unike cupfinaleøyeblikkene sammen med våre lesere.

Send oss dine beste bilder eller videofiler av hvordan det så ut hos deg underveis i cupfinalen – og du er med i konkurransen om to digitale halvårsabonnement på Østlendingen.

Bildene og klippene samler vi i en kavalkade som skal vises på våre nettsider utover kvelden!

La oss få se hvor mye cupfinalen betyr for deg og dine, og ikke minst la oss vise Nærbø at Elverum fortsatt er Norges fremste og beste håndballby!

Bilder og video laster du enkelt opp her!

Skriv gjerne hvem som er på filmen og et par setninger om historien bak videoen eller bildet!

Les også

Tøff førjulstid for Søren (35) og familien: – Mange har lurt

Kommentarer til denne saken