– Det er ikke alle som bare liker 90-tallet, så nå drar vi inn tre tiår!

TIL ELVERUM: Lasgo (til venstre), Loveshack (øverst til høyre) og Solid Base. (Pressefoto: Nordicbeats/Emelie Lager (Remixed Records)/Svein Finneide)

TIL ELVERUM: Lasgo (til venstre), Loveshack (øverst til høyre) og Solid Base. (Pressefoto: Nordicbeats/Emelie Lager (Remixed Records)/Svein Finneide)

Det blir både 80-, 90-, og 2000-tallsstemning under årets martnsfest i Elverumshallen.

DEL

Årets artister for fredagen under Grundsetmart'n er nemlig Loveshack, Solid Base og Lasgo.

– Nå som vi har hatt suksess med «We love the 90's» de to siste årene, prøver vi litt forandringer i år. Det er ikke alle som bare liker 90-tallet, så nå drar vi inn tre tiår, noe som forhåpentligvis sørger for noe for enhver smak, sier arrangementsleder i THEvent, Tore Hagen til Østlendingen.

– Et av de beste livebandene

Det norske coverbandet Loveshack er et kjent navn for mange, men kanskje aller mest for festglade som har tatt turen til Trysilsmellen på Knettsetra i Trysilfjellet i april. Der har de nemlig spilt live de siste årene, og fått opp partystemningen med gode, gamle slagere fra 80-tallet.

– Jeg vil faktisk påstå at de er et av de beste livebandene som reiser rundt og covrer 80-tallslåter, så det blir veldig morsomt, sier Hagen.

«Mirror, mirror»

Det svensk-norske eurodance-bandet Solid Base er også et kjent navn i musikkens verden, og i 1996 hadde bandet superhiten «Mirror, Mirror» som gikk sin seiersgang på radio.

Fem år senere kom belgiske Lasgo ut med sin største hit «Something», som ble spilt mang en gang både på radio, CD og utesteder.

– Vi både håper og tror at denne miksen av artister skal slå an hos folket. Nå gleder vi oss til festen i Elverumshallen, sier Tore Hagen, som også opplyser at samtlige artister kommer til å spille i omkring 2,5 time til sammen.

– Innimellom «slaga» skal vi også få på plass en DJ som spiller masse andre godlåter! avslutter han.

Du kan høre noen av låtene fra årets lineup her:

Artikkeltags