Lasse lader opp til verdenspremiere i lavvoen med ny låt

PREMIEREKLAR: Lasse Johansen (til høyre) spiller caravenfestivallåten sin for aller første gang. Også Morten Bekkevoll gleder seg.

PREMIEREKLAR: Lasse Johansen (til høyre) spiller caravenfestivallåten sin for aller første gang. Også Morten Bekkevoll gleder seg. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Jeg er jo veldig spent, smiler Lasse Johansen før urframføringen av sin nye caravanfestivallåt.

DEL

Verdenspremieren er i lavvoen i Borgengata i Elverum lørdag kveld, midt under Grundsetmart'n. Låten har han og kona Anne Heidi laget til caravan- og dansebandfestivalen som Morten Bekkevoll og Elverum Caravansenter AS arrangerer i mai.

Der stiller artister som Lasse Sigfridsson fra Lasse Stefanz, Thorleif Torstensson fra Thorleifs, Stein Ingebrigtsen, Ottar «Big Hand» Johansen og Arne Benoni – samt Lasse selv og Elverum Caravansenters egen Hanne Mette Gunnarsrud.

Også Glade Campere er involvert, et musikalsk, ambulerende vennesamfunn med Lasse og Anne Heidi i spissen.

En glad sommerlåt

– Vi har et godt samarbeid med Morten, og tenkte at vi måtte gi noe tilbake. Da var det på sin plass å lage en låt, sier Lasse om bakgrunnen.

Han lover en glad sommerlåt, og forteller at det har tatt litt tid å få den ferdig. Lørdag kveld spiller altså han og Anne Heidi låten live for første gang, på hjemmebane i Elverum, i forbindelse med en dansemusikkaften i lavvoen. Senere kommer låten på en egen festival-CD.

– Jeg skulle egentlig ha vært i studio denne uka, men er litt ruskete i stemmen. Å synge på mart'n går bra, men ikke på CD, smiler Lasse.

Han har totalt tre opptredener foran seg under mart'n – den første allerede fredag kveld.

Utsolgt festivalcamp

Morten Bekkevoll gleder seg til låtslippet, men også til den forestående festivalen utenfor caravansenteret sitt på Grindalsmoen. Han er avhengig av cirka 2000 besøkende i løpet av de tre maidagene det hele står på.

– Vi har solgt cirka 170 billetter til nå. Og vi har plass til cirka 70 bobiler og vogner. Disse plassene er utsolgt, og det gikk fort. Nå henviser vi folk til Elverum Camping, forteller Morten.

– Vi har fått veldig god respons. Og ut fra hva jeg forstår, har Lasse sørget for at det kommer mange kjente artister. Dette er artister til og med jeg har hørt om, blunker arrangøren med mer peiling på caravan enn danseband.

Artikkeltags