Gullkampen går som planlagt: – Plutselig får vi en annen beskjed, men det håper vi virkelig ikke

FULLE TRIBUNER: Alt tyder på at tirsdagens hjemmekamp mot ØIF Arendal går med publikum i Terningen Arena.

FULLE TRIBUNER: Alt tyder på at tirsdagens hjemmekamp mot ØIF Arendal går med publikum i Terningen Arena. Foto:

Flere idrettsarrangement går i disse dager for tomme tribuner grunnet fare for smitte av koronaviruset. – Går alt som det skal kjører vi som vanlig, sier daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen foran tirsdagens storkamp.

DEL

Ikke bare er det nummer en mot nummer to på eliteserietabellen.

Tirsdag kveld skal Elverum Håndball motta det synlige beviset på at de er seriemester denne sesongen.

Gullet ble sikret med tremålsseier over Follo lørdag ettermiddag, men det er først i etterkant av tirsdagens hjemmekamp mot ØIF Arendal i Terningen Arena at gullet skal feires med pokal- og medaljeutdeling.

Med ett døgn igjen til kampstart ser det fortsatt ut til at det skal skje med publikum tilstede.

– Vi følger de retningslinjene vi får fra Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball. Der har vi fått beskjed om å følge med på kommunens hjemmeside og at det er kommunelegen som avgjør hva vi skal foreta oss. Foreløpig har vi ikke hørt noe. Går alt som det skal kjører vi som vanlig, sier Mads Fredriksen til Østlendingen.

Mandag ble det klart at Norges Ishockeyforbund utsetter NM-sluttspillet på ubestemt tid.

For håndballklubbene er det fortsatt to serierunder igjen før sluttspillet tar til. Torsdag skal klubbene ha et Skype-møte der de diskuterer hva de gjør dersom en utsettelse av sluttspillet skulle komme også innen håndballen.

Elverum Håndball hadde mandag ettermiddag solgt 1.650 billetter til tirsdagens hjemmekamp, som er den siste seriekampen i Terningen Arena denne sesongen.

Fredriksen håper på nærmere 2.000.

– Vi har ikke hørt noe annet enn at kampen skal spilles med tilskuere tilstede. Plutselig får vi en telefon med en annen beskjed, men det håper vi virkelig ikke.

Artikkeltags