- Bunn i bøtta

- Dette var bunn i bøtta, fastslår kaptein Pål Johnsen etter stortapet mot MS. - Vi må krige mer, jobbe hardere, vinne nærkampene og gå mer på skøyter. Det må til om vi skal henge med, mener han.

- Dette var bunn i bøtta, fastslår kaptein Pål Johnsen etter stortapet mot MS. - Vi må krige mer, jobbe hardere, vinne nærkampene og gå mer på skøyter. Det må til om vi skal henge med, mener han. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Kaptein Pål Johnsen er sterk og klar etter stortapet mot Mangelrud Star. Seks baklengsmål og kun en enslig pinne andre vegen er ikke vant kost for dragene.

DEL

- Dette var rett og slett bunn i bøtta. Vi spilte enda dårligere i dag enn vi gjorde mot Rosenborg. Verre kan det nesten ikke bli, konstaterer drageveteranen og vet hvordan laget skal reise seg igjen.
- Det er ikke noe hokuspokus, fastslår han og forklarer nærmere.
- Det har ingenting med systemer og teori å gjøre. Vi taper fordi vi er for veike i duellene. MS kaster pucker på mål, vinner nærkampene og scorer. Baklengsmålene i dag kom veldig lett.
- Det var ikke keepernes feil. De har en forferdelig vanskelig oppgave da laget svikter foran dem. Det er de enkle baklengsmålene vi taper kampen på. Ikke det at vi har problemer med å score i powerplay. I tillegg jobber MS mye hardere enn oss. De kommer vinner duellene og dermed også kampen, sier han.

- Nå må vi rett og slett bare brette opp ermene. Gyve løs på treningen i morgen og bli tøffere. Skal vi vinne hockeykamper må vi gå mye mer på skøyter. Krige mer og være hardere i duellene. Verre er det ikke, mener Johnsen og håper ting er bedre på stell da Stjernen kommer til Hamar OL-Amfi på torsdag.
- Vi må ta igjen og reise oss i den matchen, avslutter han og er tydelig klar for langt hardere økter både på trening og i kampene. Følger resten av laget med kaptein Johnsen tror vi Stjernen møter et heltent dragelag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken