Mye er skjedd på disse tre årene, sier Carina Dahl Aspeli og ser rundt seg i de nye lokalene til bedriften sin, Hvil Vingene Dagspa i Hamar.

Treårsfest

– Jeg angrer ikke et sekund på at jeg startet for meg selv. Det har vært veldig godt å få styre sitt eget, sier 30-åringen.

I Parkgata 13 forbereder hun seg på treårsfest 31. august. Flyttingen til nye lokaler skjedde på rekordtid i sommer:

– Disse lokalene hadde jeg drømt om lenge før jeg startet opp for meg selv. Inne på telefonen var utleier bare oppført med «Lokaler drøm». Så ble de plutselig ledige, og i løpet av 24 timer var kontrakten skrevet, de gamle lokalene sagt opp og flytteprosessen var i gang. Det skjer fort når jeg setter i gang, vet du!

– Da medarbeiderne mine kom hjem fra ferie var arbeidsplassene deres nesten tømt, sier Carina og ler.

Hun har en spesiell historie.

I 2010 gikk hun ut i Hamar Dagblad og fortalte at hun forsøkte å leve som en «superroman”; Verdens beste mamma, verdens beste kjæreste, verdens beste venn og verdens flinkeste på jobb. Så ble det bråstopp. Diagnose: Utbrenthet.

– Jeg trengte å gå på en smell, sier Carina, som ble mamma allerede som 20-åring.

Hun måtte ta pause fra alt. Fra jobb og fritid.

Etter pausen etablerte hun en moderne spa- og velværebedrift i Vangsveien 33 hvor hun tilbød alt fra hudpleie, massasje og pedikyr til brasiliansk voksing (red.anm. voksing av underlivet).

– Man må ta noen sjanser i livet. Det er noe i floskelen om at det er bedre å angre på noe man har gjort enn ikke gjort. Dette var en sjanse jeg bare måtte ta.

Arbeidslyst

Med egen bedrift kunne hun selv styre når hun orket å jobbe. Fire år etter smellen og tre år etter etableringen er arbeidslysten på topp, og enmannsbedriften er vokst til tre medarbeidere.

– Det har vært hektisk, uten at det har vært slitsomt. Fordi det har vært moro hele veien. Som under toårsmarkeringen i fjor, da jeg solgte gavekort for 200.000 kroner. Også har jeg fått med meg disse to herlige jentene: Shirley McTøraasen og Jacqueline Christensen Godoy, med hver sine spesialiteter.

– Du er ikke redd for en ny smell?

– Nei, jeg er blitt flinkere til å lytte til kroppen og til å ta vare på meg selv.

– Og veien videre?

– Jeg har mange drømmer, som jeg skal nå. Et fullstendig spa- og velværesenter er neste mål, og jeg har plan om å etablere en kjede. Men veksten må skje i kontrollert tempo. En må ikke bli for stor for hurtig.