Gå til sidens hovedinnhold

Glow-dans mot kreft

Artikkelen er over 10 år gammel

I reneste Madcon og "Glow-stil" skal Isma Brown og Mo samle mest mulig dansere på Stortorget lørdag 25. juni til danseshow og en forrykende fellesdans.

– Dette blir veldig, veldig heftig, sier initiativtaker Isma Brown (Ismail Haji), som har med seg kompisen, kjent fra X-Factor, Mo (Mohammed Farah) på arrangementet utenfor Hamar kino lørdag 25. juni.

Drømmen er å samle mellom 50 og 100 dansere for å skape liv og røre i byen til støtte for Kreftforeningen.

– Det kommer dansere fra vårt område, Gjøvik og Lillehammer, og vi skal lage en skikkelig dansejam med jamming og freestyledans. Vi åpner opp for at folket som er i byen den dagen kan være med på en skikkelig fellesdans og kanskje lære seg noen "moves", sier Isma og smiler.

Han har allerede begynt å spre det glade budskap og sanke folk gjennom Facebook-eventen "Danse for Kreftforeningen".

– Vi håper folk møter opp og støtter opp om arrangementet, som går til en veldig viktig sak som jeg og Mo virkelig brenner for. Det blir mulighet til å gi en liten slant til kreftsaken under arrangementet.

– Hva får folk se?

– Det blir spesielle kostymer og elleville dansere med mye energi. Et forrykende danseshow med bidrag fra våre gjester fra Gjøvik og Lillehammer. Vi kan love en lørdag fylt av dans og musikk i Hamar sentrum.

Han drømmer om en stor massedans midt i byen - i renteste Madcon-stil, slik vi opplevde under Grand Prix-finalen i Oslo:

– Alle kan se på, alle kan være med å danse. Og, selvfølgelig, dans har ingen aldersgrense! Så, Let's Dance!

Kommentarer til denne saken