Se video over!

– Jeg kom meg aldri fra Hamar i fjor, og har ligget i en båt her gjennom vinteren, tilhørende det lokale husmorlaget. Der har det vært noen livlige kvelder, kan du si. Vi var på det meste ni stykker inne i båten, og av og til måtte jeg selv gå ut også, sier Fridtjof (Øivind Blunck).

Paulseno møter Fridtjofo!

– Magiske innslag

Det er med andre ord duket for helt nye elleville opptredener når Vazalina og Fridtjof skal bruke fire uker på Hamar med sitt sommershow «Ruser av lykke». I fjor ble det seks uker - med fulle hus.

– 31 forstillinger med 92 prosent belegg i et telt som tar 400, sier Eldar Vågan fornøyd. Det betyr av over 12.000 så showet «Fra ZERO til 60!» på Hamar i fjor, og derfor er forventningene store også i år:

– Et helt nytt show, og det blir et mer visuelt show denne gangen. Med magiske innslag, lover Vågan.

– Ja, Paulseno møter Fridtjofo! sier Fridtjof.

Når sommershowene annonseres møter alltid Hamar-ordfører Morten Aspeli opp på pressekonferansen:

– Det er virkelig stor stas når de kommer, og dette har blitt en tradisjon som mange setter pris på. At showene drar mange tusen til Hamar skaper ringvirkninger som berører hele byen vår. De er selvfølgelig hjertelig velkomne tilbake, bedyrer ordføreren.

Populært

Tidligere har Eldar Vågan hatt med seg Gufrid og underholdt på Tjuvholmen gjennom sommeren. Sommershowene har vært populære familiekvelder, ofte fullsatte forestillinger. I fjor tok Eldar med seg resten av gjengen i Vazelina Bilopphøggers til Hamar med Frithjof. Det ble en storsuksess.

Årets sommershow starter en uke tidligere. Foreløpig er det satt opp 24 forestillinger spredt på fire uker, med premiere 12. juni og siste forestilling 6. juli.

Billetter er nå lagt ut på Billettservice.