Gå til sidens hovedinnhold

Kryp Inn med bra belegg fra start

Artikkelen er over 7 år gammel

Hamars aller nyeste tilvekst i hotellfloraen, Kryp Inn på Hedmarksmuseet, er allerede en suksess bare et par uker etter åpningen. Det mylder av gjester.

Hotelldirektør Aud Jovall, ellers mest kjent som fagkonsulent for utvikling, drift og formidling av urtehagen på Domkirkeodden, har dette å si om oppstartsfasen ved Kryp Inn:

– Hotellet hadde åpning nå i slutten av juli, men allerede merker vi at gjestene setter pris på hotellets myldreområder. Samtidig har alle som bor her mulighet til å trekke seg tilbake til private rom når de måtte ønske det. Neste år får vi med oss hele vår- og sommersesongen, så da håper vi at mange ulike grupper av gjester vil finne veien til hotellet.

Nedrent av klienter

Hamar Dagblad: - Antyder du at enkelte klientgrupper har dominert belegget så langt?

Aud Jovall: - Ja, ei spesiell gruppe av klientellet begynte raskt å ta fullstendig overhånd, så vi måtte rett og slett forvise halvparten av dem.

Hamar Dagblad: - Kan du avsløre hvilken klientgruppe det dreier seg om?

Aud Jovall: - Saksedyr.

Konkurrent i nabolaget

Helt uten å sjekke konkurranseforholdene i umiddelbar nærhet av Hedmarksmuseet, klinte altså Aud Jovall til med et hotellprosjekt og fikk umiddelbart svar fra potensiell kundegrupper: Ja, dette vil vi ha! Myggene er spesielt glad for ypperlig tilretteleggelse med egen dam der de kan klekke for så å fly rett inn i nyoppredde hotellsenger på Kryp Inn. Stikk den!

I Olav Myntmestersgate, et par solide stenkast fra, Kryp Inn, har insekter derimot hatt eget hotell i tre år allerede.

Den ene av hotellvertene, Amund Aaasgaard, innrømmer imidlertid at markedsføringa kan ha vært noe mangelfull. Hittil er det edderkoppene som dominerer belegget i den høyreiste hotellbygningen (se bilde).

Faktisk skal det være flere hoteller i Hamar som kan oppvise myldrende liv og tilstrømning av nettopp slike kryp som de kjente og etablerte hotellene i byen ikke vil vite noe av.

Kommentarer til denne saken