Gå til sidens hovedinnhold

Tagge-tatt ved rådhuset

Artikkelen er over 7 år gammel

Hvor mye han skulle tagge ved rådhuset, vites ikke. Men han ble uansett tatt på fersken.

Bevæpnet med en sprayboks med gul farge satte taggeren i gang ved rådhuset tirsdag kveld. Da han var i gang med å tagge en statue ble han oppdaget av forbipasserende. De syntes ikke noe særlig om prosjektet til taggeren og varslet politiet.

Taggeren ble skremt, men kom ikke langt.

Les også: Politiloggen tirsdag 29. juli

- Ja, vi fikk melding fra flere som så hva han drev med. Vi rykket ut med en patrulje, og da vi kom til stedet fikk vi pekt ut mannen som står bak hærverket. Vi har tatt en mann i 30-årene som er satt i arresten. Han er bosatt i Hamar, og han skal vi snakke nærmere med i løpet av dagen, forteller politiets operasjonsleder Jan Egil Gilberg til h-a.no.

Nå kan taggeren forvente seg et oppgjør med politiet.

- Ja, vi fikk melding fra flere som så hva han drev med. Vi rykket ut med en patrulje, og da vi kom til stedet fikk vi pekt ut mannen som står bak hærverket. Vi har tatt en mann i 30-årene som er satt i arresten. Han er bosatt i Hamar, og han skal vi snakke nærmere med i løpet av dagen, forteller politiets operasjonsleder Jan Egil Gilberg til h-a.no. - See more at: http://h-a.no/nyheter/tagget-paa-raadhuset-tatt-paa-fersken#sthash.3eg4DX8g.dpuf

Kommentarer til denne saken