Gå til sidens hovedinnhold

Tonje Sagstuen blir Tipping-direktør

Artikkelen er over 7 år gammel

Tonje Sagstuen slutter som sjefredaktør i Oppland Arbeiderblad for å bli kommunikasjonsdirektør hos Norsk Tipping på Hamar.

Tonje Sagstuen slutter etter to år som sjefredaktør i Oppland Arbeiderblad.

– Jeg har hatt 16 flotte år i Oppland Arbeiderblad, men da tilbudet kom fra Norsk Tipping kom opplevde jeg utfordringen så spennende at jeg ikke kunne si nei, sier Sagstuen til egen avis.

 Det var tirsdag morgen sjefredaktøren informerte de ansatte i OA om at hun velger å fratre, drøye to år etter hun tok over etter Jens Olai Jenssen. Hamar-mannen satt 18 år som sjefredaktør i Oppland Arbeiderblad.

42-åringen går til jobben som kommunikasjonsdirektør i Norsk Tipping på Hamar.

– Nå ser jeg fram til nye oppgaver i en annen spennende bedrift med sterk posisjon i samfunnet. Norsk Tipping har mange utfordringer framover som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Tonje Sagstuen.

Tonje Sagstuen er utdannet adjunkt og har arbeidet i Oppland Arbeiderblad siden 1998. Først som sportsjournalist, deretter som blant annet nyhetsjournalist, magasinredaktør og siden 2012 ansvarlig redaktør.

Sagstuen har i tillegg spilt over 200 landskamper i håndball, og vunnet blant annet EM-, VM- og OL-medaljer.

– Tonje Sagstuens bakgrunn og egenskaper gjør henne til den rette personen for å bringe kommunikasjonsarbeidet i Norsk Tipping et skritt videre. Hun kommer med meget gode referanser og vi er svært glad for at hun snart er på plass hos oss, sier administrerende direktør, Torbjørn Almlid.

Sagstuen vil trolig starte i løpet av oktober.

Kommentarer til denne saken