Gå til sidens hovedinnhold

Flytter inn først i februar

Artikkelen er over 7 år gammel

Mens mange har ligget i tungt i selen de siste ukene for å være klare til åpning, tar noen det mer med ro.

Nils Petter Engen driver sammen med kolleger Altiusklinikken som i dag holder til på Espern industriområdet ved Stangebrua. I september tok de valget; de ville flytte og bli mer synlige. Valget var ikke vanskelig. Det ble til nye CC Stadion.

– Vi får ikke akkurat mye drahjelp av plasseringen vår der vi er nå, så vi håper at nye lokaler vil gjøre oss mer tilgjengelige og mer synlige, sier Nils Petter Engen.

Selv er han osteopat, og sammen med manuellterapeut, fysioterapeut, kiropraktor og massasjeterapeut sitter de på en tverrfaglig kompetanse for behandling av ulike plager.

Siste skuddet på stammen er en av landets mest anerkjente manuellterapeuter, Alf Sigurd Solberg.

– Folk har gjerne en oppfatning om at vi hovedsakelig er til for idrettsfolk, men vi er her for alle, og det håper vi også å få synliggjort litt mer, blant annet med den nye plasseringen, sier Engen.

Først i februar

Altiusklinikken planlegger oppstart 2. februar 2015.

– Først må lokalet bli ferdig. Vi har en del store ting som skal flyttes, også vil vi unngå jula, sier Engen, som allerede nå ser konturene av sin nye arbeidsplass.

– Her blir det venterom, og på hver side får vi behandlingsrom. I tillegg blir skal vi ha et samarbeid med Institutt for Prestasjonsutvikling og Toppidrett i disse lokalene, så de skal ha et testrom der, sier Engen og peker nedover gangen.

Også får de i tillegg plass til et treningsrom.

– Her vil vi kunne behandle alt fra spedbarn til de som er litt eldre, smiler Engen, som per i dag har sin eldste pasient på 92 år.

Må satse

300 kvadratmeter får de og boltre seg på, og Engen ser seg litt nervøst rundt.

– Nå når jeg står her, så ser det veldig stort ut, men vi skal klare å fylle det. Det er morsomt at utbyggerne tør å satse, og at de ønsker mer enn et kjøpesenter, så da må vi jo satse vi og, smiler Engen.

Han har selv fått være med å påvirke hvordan lokalene skal være, og er veldig fornøyd med hvordan det ser ut til å bli.

– Nå blir vi lett tilgjengelig med heis direkte opp fra parkeringen, eller kom rett inn fra parken. Dette har jeg stor tro på at skal bli knallbra, sier Engen – som har fått lokale i tredje etasje.

Kommentarer til denne saken