Gå til sidens hovedinnhold

Første par ut i Stadionparken

Artikkelen er over 7 år gammel

Hege Barbo og Anders Trosvik var de første som klinka til og kjøpte leilighet i Stadionparken borettslag.

Egentlig hadde de kontrakt på en av de 35 leilighetene i Stadionsvingen borettslag, inne i kjøpesenterdelen.

Likevel slo de til som første par ut da OBOS bestemte seg for å senke prisene vesentlig på de 15 boligene i Stadionparken. «Rekkehus i sentrum av sentrum» gjorde ikke susen. «Byboliger» ble derfor det nye ordet.

Prisen var utslagsgivende

I tillegg var kvadratmeterprisen på byboligene for høy, noe eiendomsmegleren ikke hadde problemer med å innrømme sist HD skrev om Stadionboligene.
OBOS fikk napp med en gang prisene ble justert.

– Den halve millionen i prisreduksjon gjorde utslaget fro vår del, forteller Anders Trosvik. Han og Hege Barbo trengte ingen betenkningstid for å flytte fra leilighet til lite hus ved parken som ligger ved og oppå det nye kjøpesenteret.

Slipper eplehage

Hege Barbo: – Det å kunne bo rett ved en moderne park, har mye å si for oss. Ingen av oss vil bruke fritida på stor hage, beising av hus og skifting av tak. Her bor vi rett ved en grønn lunge midt i bysentrum og med gåavstand til alt!

Anders Trosvik: – Vi slipper eplehage! Den lille, private gressflekken gir meg likevel muligheten til endelig å kjøpe en ny duppedings, en sånn lydløs gressklipper som jeg kan styre via en app på mobilen.

Lever midt i væla-drømmen

Med hvert sitt hovedkontor i Oslo (Eika Forsikring og Svea Finans) har de nye Stadion-beboerne med jevne mellomrom behov for å reise til Oslo. Det gjør de med toget.

Hege Barbo: – Da er det helt perfekt å bo med sju minutters gangavstand til togstasjonen. Begge har vi også tre minutters spasertur til jobbene våre i Hamar. Innertier!

Kommentarer til denne saken