Elise fra Hamar ble Miss Universe Norge

Foto: Jo E. Brenden

Foto: Jo E. Brenden

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Elise Dalby Grønnesby fra Hamar vant lørdag kveld finalen i Miss Universe Norway. - Jeg måtte tenke meg om to ganger da navnet mitt ble ropt opp, sier Dalby

DEL

Elise Dalby Grønnesby gikk helt til topps i den norske finalen av Miss Universe lørdag. Nå venter nye utfordringer i den internasjonale finalen.

- Det var helt fantastisk på alle mulige måter. Det blir litt vanskelig å finne ord akkurat nå, sier den nykronede Dalby til Østlendingen.

LES OGSÅ: Elise klar for missefinalen

Hun prøvde å ikke ha for høye forhåpninger på forhånd, Elise Dalby Grønnesby, og så på det å være med i Miss Universe som en mulighet til å utforde seg sjøl.

En annen Hamar-jente, Mari Chauhan Ekeløf, ble Miss Universe Norway i fjor

Bare det å være blant de 12 utvalgte jentene i den norske finalen er da også litt av en bragd, med tanke på at 130 jenter meldte seg interesserte på forhånd.

- Alle finalistene stod på lik linje i finalen, synes jeg. Alle var utrolig engasjerte og positive, sier Dalby.

Men etter hvert som de 12 finalistene gikk igjennom visninger og intervjuer, først i treningstøy, deretter i selskapskjoler, bikini og til slutt aftenkjoler designet av Nina Naustdal, ble det klart at Elise var den som satt igjen med flest stemmer til slutt.

- Det var kjempeartig å høre navnet mitt bli ropt opp. Jeg måtte tenke igjennom to ganger for å virkelig være helt sikker at dette var sant, forklarer hun.

Elise innrømmer at da hun var liten så fantaserte hun om missekåringer, men hadde aldri sett for seg at det en dag skulle bli hun selv som stod der med kronen på hodet.

- Jeg husker jeg satt og så på TV da jeg var liten. Jeg var så fascinert over alle de fine damene og kjolene, ler Dalby og fortsetter:

- Jeg ønsket at jeg skulle bli sånn da jeg ble stor.

Hun har da også allerede fått henvendelser fra flere modellbyråer, og flere blir det garantert etter denne helga.

Den jordnære jenta som satser på fotpleiestudier i Trondheim til høsten, fikk likevel sove godt natta etter at seieren var et faktum.

- Det begynner så smått å gå opp for meg. Jeg ser veldig lyst på framtiden nå. Det blir utrolig mange muligheter å møte nye mennesker og skaffe seg nye erfaringer. Det blir en ny epoke i livet mitt, sier hun.

Etter finalen var det afterparty med familie og venner.

- Vi koset oss til langt på natt. Alle sammen fikk hilst på hverandre og det var kjempegøy. Nå skal jeg bare kose meg og nyte denne dagen, avslutter Dalby.

Hedmark var også representert med Martine Rødseth fra Nord-Odal i finalen.

Hun ble nummer tre i konkurransen.

Miss Universe ble stiftet i 1952 og blir sett på som den største og mest glamorøse skjønnhetskonkurransen i verden.

En annen Hamar-jente, Mari Chauhan Ekeløf, ble Miss Universe Norway i fjor.

Ekløf nådde ikke helt opp i den internasjonale Miss Universe-kåringen i Moskva.

Nå er det altså Elise Dalby Grønnesby sin tur til å  fronte Norge i Miss Universe.

SE VIDEO MED ELISE HER:
 

Artikkeltags