– Underbar publik!

Lill Lindfors med band ble varmt tatt imot i Hamar teater onsdag kveld og satte stor pris på kontakten med publikum gjennom to timer med jazzglede under åpningen av årets Anjazz. Mats Norrefolk til venstre. Héctor Bingert til høyre.

Lill Lindfors med band ble varmt tatt imot i Hamar teater onsdag kveld og satte stor pris på kontakten med publikum gjennom to timer med jazzglede under åpningen av årets Anjazz. Mats Norrefolk til venstre. Héctor Bingert til høyre. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Lill Lindfors var verd å vente fem år på for Anjazz.

DEL

Hennes to timer lange åpningskonsert i Hamar teater onsdag kveld bød på nettopp den lekenheten, elegansen, kraften og humoren jazzen har i seg når dyktige utøvere kommuniserer flytende med tilhørerne.

- Anjazz har en underbar publik! sa gitaristen Mats Norrefalk på vegne av bandet og Lill Lindfors mens tida var inne for å pakke og reise videre til opptreden i Drammen torsdag.

- Det var så bra gjensvar fra publikum under hele konserten, og det var lett å kjenne på stemningen i salen at Lill var ønsket og ventet til Hamar, sa han til Hamar Dagblad rett før avreise fra byen.

- Norrefalk syntes for egen del også at samspillet mellom svenske og norske musikere var svært morsomt og berikende.

Lill Lindfors hadde med seg disse musikerne til Hamar:

Mats Norrefalk (gitar), Héctor Bingert (sax/fløyter), Rune Arnesen (trommer)  og Gjermund Silset (bass).

Artikkeltags