Eksklusive håndballrettigheter for Østlendingen

JUBELDAG: Østlendingen og Amedia-avisene har sikret seg eksklusive rettigheter til å vise kamper fra eliteserien, 1. og 2. divisjon i norsk håndball.

JUBELDAG: Østlendingen og Amedia-avisene har sikret seg eksklusive rettigheter til å vise kamper fra eliteserien, 1. og 2. divisjon i norsk håndball. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Amedias aviser og mediehus har sikret seg retten til å vise kamper fra eliteserien i håndball for kvinner og menn. For Østlendingen vil det bety direktesendinger av Elverum Håndball og Storhamar Håndball Elite.

DEL

Amedia har inngått et samarbeid med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball.

Den innebærer at Østlendingen skal sende kampene til Elverum og Storhamar Håndball direkte på ostlendingen.no de neste fire årene.

Avtalen betyr at lokalavisene og Nettavisen trapper opp sin dekning av håndball, og nå vil Amedia-avisene sende både herrenes og kvinnenes eliteseriekamper på sine egne plattformer. TV2 har fortsatt rettigheter til å sende «ukens» kamp.

Morgendagens kamp mellom Storhamar og Vipers Kristiansand sendes på TV2 i morgen, mens Østlendingen skal sende kampen mellom Elverum og RunarSandefjord.

– Dette samarbeidet gir oss mulighet til å ta ytterligere eierskap til håndballen – både på herre- og damesiden. Eksklusivitet har alt å si, og vi er sikre på at Østlendingen kommer til å befeste sin posisjon som Norges desidert beste håndballavis gjennom dette samarbeidet, sier nyhetsredaktør i Østlendingen, Jan Morten Frengstad, og legger til:

– Vi bruker Magnus Torp Antonsen som hovedkommentator for våre håndballsendinger, og er sikre på at vi vil levere et kvalitetsprodukt til våre seere.

– Bli digitalabonnent nå!

– Dette gleder vi oss til! Håndball har vært Østlendingen-sportens viktigste satsingsområde i en årrekke, og å formidle levende bilder i vår primærkanal betyr mye for oss. Det kommer til å bli mange magiske opplevelser både i hall og på skjerm fra Terningen Arena og BoligPartner Arena, konstaterer Torp Antonsen.

– Dette betyr at man må være abonnent på Østlendingen for å kunne se for eksempel Elverum og Storhamar i aksjon, men i tillegg vil man da kunne se andre lag sjøl om de ikke sogner til vårt dekningsområde, sier digital leder Truls Sylvarnes.

Hvis du har kompelettabonnement i dag, og kun leser Østlendingen på papir, er det bare å registrere seg som digital bruker for å få tilgang til alle kampene. Det gjør du enkelt HER.

For å bli Østlendingen-abonnent, klikker du HER.

Lokalavisene skal totalt overføre minst 260 kamper fra øverste nivå, samt produsere og sende en rekke kamper fra første og andre divisjon.

Amedia er en perfekt partner

Avtalen mellom Amedia, Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball ble offentliggjort tirsdag.

Generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund sier i en pressemelding at avtalen med mediekonsernet er viktig for norsk håndball.

– Dette er en stor dag. Med Amedia på laget vil vi øke både oppmerksomheten og engasjementet gjennom bred distribusjon i landets lokalaviser. Samtidig vil Nettavisen bidra til riksdekkende oppmerksomhet. Amedia er en perfekt partner, og vil i enda større grad øke interessen for norsk håndball med et lokalt preg, sier Langerud.

Artikkeltags