Haslum sendte serielederen ut av cupen

Haslum-keeper Trond Tjemsland var god da Drammen ble slått ut av cupen, og etterpå trakk han selv semifinalemotstander FyllingenBergen. Her er han fra en tidligere kamp.

Haslum-keeper Trond Tjemsland var god da Drammen ble slått ut av cupen, og etterpå trakk han selv semifinalemotstander FyllingenBergen. Her er han fra en tidligere kamp. Foto:

Av

Drammen er alene på tabelltopp uten poengtap i eliteserien håndball, men i cupens kvartfinale kom laget til kort mot Haslum. som vant 32-27.

DEL

Gjestene fra Bærum har bare halvparten så mange seriepoeng, men var klart best i Drammenshallen.

Drammen ledet på 3-2, men gjestene scoret de fire neste målene og ga aldri fra seg overtaket. Ved pause sto det 18-12 til Haslum, som ved hjelp av godt keeperspill fra Trond Tjemsland og ni mål fra Sander A. Øverjordet tok en klar seier.

– Spillerne presterte fantastisk i 2 x 30 minutter. Vi vet vi er gode, men glemmer det innimellom i noen kamper. En kamp som denne gir oss selvtilliten tilbake, sa trener Sten Joacim Stockfleth til TV 2. Han så sine spillere revansjere seg for helgens serietap mot Fold-St. Hallvard.

– Håndball er enkelt. Man er nødt til å ha noen prestasjoner, og vi hadde svært få i dag. Det ble mye feil, ingen som hadde dagen og få ting som stemte, sa Drammens Kristian Kjelling.

– Vi var ikke i nærheten, og det ble en velfortjent seier til Haslum.

Keeper Tjemsland sto for semifinaletrekningen direkte på TV 2 og trakk eget lag opp av bollen som motstander for FyllingenBergen, som får hjemmekamp. I den andre semifinalen møtes Halden og Elverum.

Kampene spilles i utgangspunktet 13. november, men en kamp kan bli flyttet en dag på grunn av TV-sending. Finalen spilles som vanlig i romjula.

Artikkeltags