Pensjonistpartiene i Hedmark og Oppland er nå nedlagt. På et felles stiftelsesmøte torsdag ble Pensjonistpartiet Innlandet opprettet og valg av styret til det nye sammenslåtte parti ble gjennomført.

Rune Sørlie fra Åsnes er valgt til leder med Mona Berg Brustad fra Lillehammer som første nestleder. Andre nestleder er Helge Thomassen fra Kongsvinger, mens Gunn Marit Lindmoen fra Våler er kasserer. Kurt-Gøran Adriansen fra Kongsvinger er utpekt som medieansvarlig, mens Borgny Nygaard fra Hamar holder koken som styremedlem sammen med Ida Mellemsdal fra Elverum, Geir Inge Brustad fra Lillehammer og Nils Øian fra Tynset. Erling Magne Johansen fra Stange er engasjert som fylkessekretær.

Nyvalgt leder Rune Sørlie sier han har store ambisjoner for å utvikle partiet med å etablere nye lokallag og for den kommende valgkampen.

Pensjonistpartiet Innlandet har også satt opp sin fylkesvalgliste med Helge Thomassen fra Kongsvinger på topp. Thomassen er i dag fylkestingsrepresentant i Hedmark. Han var også leder av Pensjonistpartiet i Hedmark fram til sammenslåingen torsdag.

Mona Berg Brustad fra Lillehammer er listas andrekandidat, mens den nyvalgte lederen, Rune Sørlie fra Åsnes, står på tredjeplass.