Gørsprek & Halvfet er navnet på Østlendingens nye mosjonspodkast. Denne gangen har programlederne Magnus Torp Antonsen og Tom Martin Kj. Hartviksen fått med seg hypermosjonist Rolf Bakken som gjest.

Alle tre stiller til start i Birkebeinerløpet lørdag 15. juni, så da er det naturlig med en "Birkebeinerløpet spesial".

I episoden får du en gjennomgang av traseen, du får tips til opplading de siste dagene før løpet, og du får også litt om hva de tre i studio har av ambisjoner før helga.

Episoden tar imidlertid ikke bare for seg Birkebeinerløpet. Du kan høre om gjengens treningsbakgrunn og nå-situasjon, du får tips til hvordan du som nybegynner kan komme i gang med trening, og ikke minst får vi et innblikk i Rolf Bakkens ganske så innholdsrike mosjonistliv.

Rolf har statistikker fra nærmest alt av trening og konkurranser de siste 25 årene. Hos oss deler han av sine erfaringer, både gode og dårlige, gjennom et langt liv hypermosjonist, som han selv kaller det.

 

Tar mosjonistene på alvor

Podkasten Gørsprek & Halvfet med Magnus og Tom Martin skal ta for seg ulike temaer innen mosjonsidrett, både på høyt og lavt nivå.

Her deler vi fra våre egne erfaringer som ivrige mosjonister og skal også ha interessante gjester i ulike skalaer av mosjonistbegrepet.

Vi snakker om arrangementer i nærområdet og det som opptar folk ute i den store sportsverdenen.

Forhåpentligvis kan podkasten også være fin å ha på øret når du er ute på sykkeltur, løpetur, skitur eller en annen form for aktivitet.

God tur og god lytt!

Du kan høre både denne episoden, og tidligere episoder av "Gørsprek & Halvfet" i PodBean, iTunes og Spotify.

Sesong 1:

#1: Hør Østlendingens nye mosjonspodkast: Birkebeinerløpet spesial