Gå til sidens hovedinnhold

Hundepark

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Lørdag 24.april hadde Østlendingen et oppslag om den nye hundeparken Våler og Åsnes, Solør Hundepark. Et kjempefint tiltak som er gjort i samarbeid mellom Åsnes og Våler JFF. En stor honnør til de som har vært med å realisere dette prosjektet for bedre dyrevelferd.

Elverum SV lovte i forrige valgkamp at en hundepark i Elverum skulle realiseres. Jeg er sikker på at lokale hundeeiere og de lokale JFF foreninger ville stilt opp på dugnad for dette. Men som for alle mikropartier, faller dette også i glemselen og i forhandlinger med andre partier. For de vet at de kan love hva som helst uten å bli trukket til ansvar. De oppfører seg som en skremt hund: med halen mellom beina.

Dog finnes det andre muligheter til å lufte hund her. Hundesætra kennel har et inngjerdet område på ca 250 mål skogsterreng som er lett tilgjengelig. Vorstherhundklubben har i samarbeid med Hedmark og Oppland Fuglehundklubb, et område på ca. 800 mål på Nordhue

Inge Fjerdingstad, Elverum

Kommentarer til denne saken