Elverum SV har programfestet hundepark: – Vi tar saken videre!

HUNDEPARK: – Elverum SV vil ta saken om hundepark opp politisk, sier Eldri Svisdal.

HUNDEPARK: – Elverum SV vil ta saken om hundepark opp politisk, sier Eldri Svisdal. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Eldri Svisdal i Elverum SV ble så glad da hun så at hundeeiere i Elverum etterlyser hundepark. – Jeg er opptatt av å skape møteplasser som ikke koster penger, sier hun.

DEL

– Elverum SV har programfestet hundepark i Elverum. I programmet vårt står det at Elverum SV støtter etablering av en bynær hundepark. Punktet ble latterliggjort i forrige valgkamp, så jeg ble veldig glad da jeg så hundeeiere som etterlyser det. Jeg mener en hundepark er et godt eksempel på noe som ligger mitt hjerte nært: Sosiale møteplasser som det ikke koster penger å gå til, sier Svisdal.

– Spørsmåler jeg har stilt meg er hva gjør vi med det nå, og jeg kommer til å ta det opp politisk, i formannskapet eller kommunestyret. Vi må få til et møte mellom hundefolk og kommunen slik at de kan snakke sammen og definere behovet,

– Vi må ikke må la prosjektet bli kvalt i starten fordi vi ikke har penger eller vet hvor det skal ligge. Nå må vi være konstruktive og se hvordan vi kan få realisert en hundepark i Elverum, sier Eldri Svisdal.

Artikkeltags