Må innrømme at jeg blir litt satt ut av intervjuet med Ola Brenden og situasjonen for Nybergsund Fotball! Hadde laget hatt stort sett bare lokale spillere, ville det vært innlysende at den daglige psykiske utfordringen ved nedstenging og strenge restriksjoner, ville vært et element for å åpne opp for en full fotballserie i lagets divisjon!

Men, når Nybergsund er helt avhengig av å ansette stort sett utenlandske spillere for å klare å stille et lag, mener jeg det stiller seg annerledes!

I et slikt perspektiv er det helt uinteressant om laget fra Trysil klarer å stille lag, og hva lagets trener og styre mener skal til for å gjennomføre et full fotballsesong!

Ja, det er viktig for mange rundt om i Norge at vi klarer å gjennomføre både fotballserier og annen idrett, som får oss til å tenke på andre ting enn pandemien! Men, om Nybergsund får stilt lag i siste liten med stort sett importspillere som egentlig ikke har noe med norsk samfunnsliv å gjøre, blir egentlig helt uinteressant i den situasjonen både Norge og resten av kloden befinner seg i. I en slik sammenheng er Nybergsunds eventuelle kjøpelag i fotball ikke engang verdig en parantes i det store bildet!!!