Avholdt årsmøte i nyoppusset klubbhus

FORNØYD: Lite å si på humøret til (fra venstre) æresmedlem Arnfinn Kalsoss, æresmedlem Johan Sætre, æresmedlem Anita Moen, styreleder Olve Norderhaug og Anja Aanold fra Sparebanken Østlandet.

FORNØYD: Lite å si på humøret til (fra venstre) æresmedlem Arnfinn Kalsoss, æresmedlem Johan Sætre, æresmedlem Anita Moen, styreleder Olve Norderhaug og Anja Aanold fra Sparebanken Østlandet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Under årsmøtet i forrige uke smilte medlemmene i IL Trysilgutten enda bredere enn de pleier å gjøre når de kommer sammen. Møtet ble nemlig avholdt i et klubbhus som var pusset opp for flere hundre tusen kroner.

DEL

– Det var mange blide menneskene til stede på det møtet, ja, sier idrettslagets daglige leder, Karoline Moen Guidon.

Siden siste årsmøte er det bygget to nye toaletter i klubbhuset på Trysil-Knut Arena. Kjøkkenet er nytt, med helt ferske hvitevarer. I tillegg er oppholdsrommet pusset opp, og det er laget en lese- og leksesal som medlemmer kan bruke før eller etter skolen.

Har fått nytt kontor

– Vi har også et nytt kontor som kan brukes til forefallende arbeid, og jeg har fått et kontor som jeg kan ta i bruk 1. juni, sier Moen Guidon.

27-åringen tiltrådte som daglig leder i IL Trysilgutten i fjor, og inntil nå har hun hatt sin arbeidsplass i lokalene til Destinasjon Trysil i Innbygda.

Moen Guidon vet ikke nøyaktig hvor mye oppussingen har kostet, men hun sier at det «flere hundre tusen kroner til sammen".

- Bursdager og konfirmasjoner

– Slik klubbhuset framstår nå, håper vi at det kan bli et populært samlingssted som for eksempel kan brukes i forbindelse med konfirmasjoner eller bursdagsfeiringer, sier hun.

Til stede på nyåpningen og det påfølgende årsmøtet var 50–60 av klubbens medlemmer. Blant disse var Anita Moen, æresmedlem og mor til Karoline Moen Guidon. Hun var der også i egenskap av å representere Gjensidigestiftelsen, en av klubbens støttespillere.

Æresmedlemmene Johan Sætre og Arnfinn Kalsoss var der også.

Etter årsmøtet la tre av klubbens medlemmer, Frida Myhr, Thea Aanold og Sara Nordsveen, fram sine tanker om hvordan Trysilgutten IL skal kunne beholde ungdommene.

Ola Strand, leder av ungdomsutvalget i Hedmark idrettskrets, kom med råd og tips om hva som kan gjøres for å stimulere ungdommer til å fortsette i klubben.

Artikkeltags